Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Agitatie maxima in cazul Becali: Jucatorii Stelei trec la fapte

Miercuri, 14 August 2013, ora 14:08
3043 citiri
Agitatie maxima in cazul Becali: Jucatorii Stelei trec la fapte

Jucatorii Stelei fac front comun cu Gigi Becali si au depus cereri prin care cer in mod expres eliberarea cel putin temporara a omului de afaceri.

Avocatul Pavel Abraham a declarat, la iesirea de la Curtea de Apel Bucuresti, ca jucatorii au depus declaratii personale la dosar prin care isi manifesta dorinta de a negocia direct cu Gigi Becali.

"Jucatorii au dat declaratii personale in care spun ca ei doresc sa negocieze viitoarele contracte doar cu domnul Becali. Reprezinta omul de incredere, care i-a format si ii apreciaza la valoarea lor. Adunarea Generala l-a imputernicit pe Gigi Becali in acest sens, al negocierilor. Domnul Bourceanu a fost aici, dansul are atat o declaratie prin care cere in mod expres sa incheie contractul cu domnul Becali si sa fie eliberat. Am depus si contractul dansului pentru a demonstra ca expira anul urmator", a spus Pavel Abraham.

Alexandru Bourceanu, Ciprian Tatarusanu, Cristi Tanase, Andrei Prepelita, Daniel Georgievski, Lucian Filip si Leandro Tatu sunt jucatorii care doresc sa negocieze fata in fata prelungirea contractelor cu Steaua.

Gigi Becali, instalat oficial intr-o noua functie la Steaua

In plus, la dosar au fost depuse si doua oferte pe care cluburile Tottenham si AS Roma le-au facut pentru transferul lui Vlad Chiriches. Negocierile nu s-au concretizat, iar Becali sustine ca acest lucru se datoreaza faptului ca este arestat.

"Exista in original oferta lui Tottenham Hotspur ca ofera catre clubul Steaua 8 milioane de euro ca sa-l transfere pe jucator. Clubul AS Roma ofera 4 milioane in schimbul lui Chiriches, am depus si oferta lor la tribunal", a mai spus Abraham.

Instalat in functia de presedinte al Stelei, Becali este convocat la prima sedinta in data de 26 septembrie, acesta fiind inca un argument folosit pentru eliberarea temporara.

"Pe 26 septembrie vor fi intalniri in care trebuie sa fie prezent neaparat la clubul Steaua", a conchis Abraham.

La finalul saptamanii trecute, avocatii omului de afaceri anuntau ca Steaua vrea sa il angajeze pe Gigi Becali pentru a se folosi de cunostintele pe care acesta le are in domeniul sportiv.

Becali ar urma sa lucreze timp de opt ore pe zi la Steaua, in cazul in care cererea avocatilor va fi aprobata.

C.S.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#condamnare Gigi Becali, #jucatori Steaua Gigi Becali, #cerere eliberare Becali , #condamnat