Becali da cartile pe fata din inchisoare: "Steaua poate sa dispara! Nu mai sunt bani!"

Vineri, 07 Iunie 2013, ora 18:11
6160 citiri
Becali da cartile pe fata din inchisoare: "Steaua poate sa dispara! Nu mai sunt bani!"

Gigi Becali sustine, in cererea de suspendare a pedepsei pe care o executa, ca trebuie sa fie eliberat intrucat Steaua se afla in pericolul de a se desfiinta.

Patronul Stelei a formulat o cerere prin care solicita suspendarea pedepsei pentru o perioada de cel mult, iar principalul sau argument este salvarea echipei de fotbal, informeaza Romania TV.

"Este de notorietate ca sunt unicul finantator al echipei Steaua Bucuresti, iar imposibilitatea mea de a asigura finantarea clubului pentru perioada detentiei pe care urmeaza sa o execut va duce la scaderea performantelor acesteia sau chiar disparitia ei", scrie Becali in cererea formulata.

Un alt argument folosit de Becali este starea de spirit a celor 4 milioane de suporteri stelisti.

"Astfel s-ar produce un impact public negativ asupra a peste 4 milioane de suporteri activi, iar imaginea Romaniei in lume ar avea mult de suferit, stiut fiind faptul ca "fotbalul este cel mai bun ambasador", performantele Stelei fiind apreciate la nivel international.

Proaspata campioana a Romaniei, FC Steaua (detinatoarea unui record european din 2003, de cand a fost preluata de catre mine, si anume SINGURA ECHIPA CARE S-A CALIFICAT DIN PRELIMINARII 9 ANI CONSECUTIV IN GRUPELE COMPETITIILOR EUROPENE), va disputa in 2013 urmatoarele meciuri oficiale in cea mai importanta competitie europeana intercluburi, UEFA Champions League", mai scrie Becali in cerere.

Veste buna pentru Becali: Ar putea fi eliberat pentru trei luni

In plus, Becali precizeaza ca, fara el, si echipa nationala a Romaniei va avea de suferit deoarece are in componenta 10 jucatori stelisti.

Becali sustine ca situatia financiara a clubului din momentul de fata este extrem de grava, iar echipa nu are bani nici macar pentru a pleca in cantonamentele din Austria si Anglia.

"Acesti jucatori au nevoie de sprijinul financiar, intucat la acest moment, clubul este in imposibilitatea de a asigura o buna desfasurare a procesului de pregatire, neavand surse de finantare pentru a acoperi cheltuielile ocazionate de turneele de pregatire din perioada 15 iunie - 10 iulie si perioadele viitoare", puncteaza patornul Stelei.

Pedeapsa marita pentru Becali?

Folosindu-se de aceste argumente, Becali spera sa obtina suspendarea pedepsei pentru o perioada de pana la trei luni.

"In caz contrar, echipa fiind intr-un real pericol, existand astfel posibilitatea disparitiei unui simbol national care face cinste Romaniei peste hotare", a conchis Becali.

El ispaseste o pedeapsa de trei ani de inchisoare ca urmare a condamnarilor din dosarul sechestrarii hotilor care i-au furat masina, cel al schimbului de terenuri cu MApN si cazul Valiza.

C.S.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#cerere eliberare GIgi Becali, #condamnare Gigi Becali, #disparitie Steaua , #condamnat