MM Stoica il da de gol pe Becali: Cum a incalcat legea in puscarie

Joi, 23 Mai 2013, ora 19:11
8389 citiri
MM Stoica il da de gol pe Becali: Cum a incalcat legea in puscarie
Foto: Steauafc.ro

Mihai Stoica l-a vizitat, joi, pe Gigi Becali in Penitenciarul de Maxima Siguranta Rahova pentru a pune la cale viitorul clubului Steaua. Managerul general al Stelei a dezvaluit, intr-o interventie televizata, cum incalca Becali legea.

La finalul vizitei de la Rahova, Mihai Stoica a tinut sa transmita un mesaj din partea lui Gigi Becali. Totusi, la cateva ore distanta, Stoica a afirmat ca Becali a incalcat conditiile din carantina in momentul in care a solicitat ca mesajul sau sa fie facut public.

"Am discutat cu doamna avocat si mi-a zis ca o persoana aflata in carantina nu poate transmite mesaje publice. Din acest motiv, o sa ma mai abtin sa mai transmit mesaje din partea lui Gigi. Am facut anumite precizari pentru a se intelege de cine este condus clubul. Gigi m-a pus sa-mi notez pe o hartie ce am de spus in fata presei legat de responsabilitatea pe care ne-a dat-o", a afirmat Mihai Stoica la Digi Sport.

Inainte sa faca aceasta precizare, Mihai Stoica a oferit noi detalii despre discutia pe care a avut-o cu Becali. El a anuntat ca patronul a fost de acord cu sarbatorirea titlului cu numarul 24.

"Reghe i-a spus lui Gigi ca ar fi frumos pentru baieti sa sarbatorim. El a fost de acord si m-au convins si pe mine. Patronul s-a uitat la mine si mi-a spus 'Zi, ca tu esti sef acum! Eu aveam alta idee, dar mi s-au adus argumente. Pana la urma, era normal sa se sarbatoreasca", a precizat Stoica.

In ceea ce priveste starea de spirit a lui Becali, Stoica a sustinut ca a fost uimit de energia pozitiva a acestuia.

"Gigi e foarte puternic, oricum. Chiar mi-a placut cum l-am gasit. Am plecat de acolo cu mult mai multa energie decat cu energia cu care ajunsesem. Gigi ramane un tip spumos, foarte energic. N-o sa-si piarda niciodata energia asta", a conchis MM.

Becali si Reghecampf au pus la cale viitorul Stelei: "Am un mesaj de la Gigi"

Dupa intalnirea cu Gigi Becali, Mihai Stoica a anuntat, insa, ca este noul sef al Stelei, avand puteri depline in plan sportiv.

C.S.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Gigi Becali Mihai Stoica, #Becali condamnat, #condamnare Gigi Becali, #arestare Gigi Becali , #condamnat