Sfaturile unui fost fotbalist legendar pentru Gigi Becali - Interviu

Vineri, 24 Mai 2013, ora 18:24
3616 citiri
Sfaturile unui fost fotbalist legendar pentru Gigi Becali - Interviu

Arestarea lui Gigi Becali a dat peste cap toate planurile pe care Steaua le facuse in aceasta vara. De la situatia antrenorului Laurentiu Reghecampf pana la transferuri, la Steaua planeaza o intreaga incertitudine.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, fostul mare fotbalist Lita Dumitru vorbeste despre problemele care au aparut la Steaua odata cu arestarea lui Becali.

Lita Dumitru este de parere ca Becali va conduce Steaua si din inchisoare, doar ca situatia creata poate duce la aparitia anumitor probleme.

Fostul mare mijlocas, dorit candva de Barcelona, le-a oferit cu acest prilej cateva recomandari sefilor din Ghencea, in special despre campania de achizitii.

In opinia lui Lita Dumitru, Lucian Sanmartean si Jeremy Bokila sunt jucatorii pe care Steaua trebuie sa ii transfere in aceasta vara.

Iata interviul pe care Lita Dumitru l-a acordat pentru Ziare.com:

Ce credeti ca se va intampla la Steaua dupa arestarea lui Becali?

Trebuie sa asteptam. Unul singur este Gigi Becali, asa cum a transmis si MM Stoica. El va conduce clubul si din inchisoare, dar ramane de vazut cum o va face.

Jucatorii vor fi afectati?

Echipa va fi afectata cu siguranta. Sufleteste, jucatorii vor fi langa el pentru ca Gigi i-a adunat si i-a adus la Steaua, deci e clar ca jucatorii vor fi afectati.

Pare ca a inceput deja un conflict, intre MM Stoica si verii patronului...

Probabil ca familiei Becali nu i-a convenit ca Mihai Stoica a iesit si a declarat ca el va fi noul sef al Stelei. Dar lucrurile astea le va pune la punct Gigi Becali. Isi va aduna familia si va clarifica lucrurile.

Transferurile vor avea de suferit? Exista un acord pentru Sanmartean. E o solutie?

Aici va fi marea problema, la transferuri. Nu sunt sigur cum le vor mai putea face acum ca Gigi este acolo unde e... Sanmartean? Am auzit ca este un baiat cuminte. Daca vrea sa joace fotbal si sa ajunga in Liga Campionilor, ar fi bine pentru el sa vina la Steaua pentru ca este un jucator de clasa, care poate evolua oriunde.

Ar trebui Steaua sa faca un efort pentru Bokila?

Bokila este un geniu, un varf adevarat! E un pericol social, este cel mai bun atacant din Romania. Pe mine ma incanta. El si Matulevicius ar fi cei mai buni atacanti din Romania. Mai este si pustiul de la Hagi, Alibec, care poate creste.

Daca nu vine Bokila, e Matulevicius o solutie pentru Steaua?

Nu stiu daca Matulevicius este in atentia Stelei, dar, daca ar fi, m-as bucura. Este un varf serios, nu pierde mingea, face culoare. Se bate pentru fiecare minge.

E mai bun decat Nikolici?

Nikolici? E cel mai slab varf din Liga 1! Cate goluri a dat la Steaua!? Si a jucat un an... La fel si Tatu. Hai ca Rocha a dat noua goluri, dar Nikolici si Tatu...

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Lita Dumitru Steaua, #condamnare Gigi Becali, #arestare Gigi Becali, #sentinta Gigi Becali , #condamnat