Becali afla verdictul in dosarul "Valiza" pe 6 martie

Miercuri, 22 Februarie 2012, ora 17:59
1433 citiri
Becali afla verdictul in dosarul "Valiza" pe 6 martie
Foto: TVR Info

Gigi Becali a iesit miercuri din sala de judecata de la Inalta Curte anuntandu-i pe jurnalisti ca verdictul s-a amanat pentru 6 martie.

El s-a aratat insa extrem de increzator ca va avea castig de cauza si nu a ezitat sa comenteze acuzator actiunile procurorului din dosar.

Oficial, procesul in care Gigi Becali este acuzat de dare de mita s-a amanat pentru ca unul dintre inculpati, o femeie, trebuie sa nasca foarte curand, informeaza TVR Info.

Gigi Becali le-a spus jurnalistilor ca "tensiune nu mai poate fi", pentru ca presedintele completului de judecata a spus la finalul sedintei ca aceea este ultima si toata lumea trebuie sa prezinte pe 6 martie toate materialele pentru incheierea cazului, inclusiv "in alte jurisprudente internationale".

Patronul Stelei a tinut sa citeasca din Legea 27/2002, care, in opinia sa, demonstreaza foarte clar ca pentru a fi acuzat de ceva, cei carora le-a dat banii trebuiau sa faca ceva "cu incalcarea obligatiunilor" pe care care le aveau.

"Deci, domnu' procuror, daca ii dai bani ca sa piarda meciul, nu ca sa castige meciul. Daca ii dau sa castige meciul se numeste premiereeeeeeeeeeeeee, domnu' procuror!", a declarat Becali in fata camerelor de filmat, lansandu-se apoi in acuzatii la adresa reprezentantului Parchetului.

"Ne-ai plimbat pe aici pe toti, si pe mine, si pe jucatori, si pe judecatori, sa isi piarda timpul si sa cheltuiasca si statul bani. Mi-ai luat si mi-ai tinut banii 5 ani(...) Daca tu esti procuror, citesti legea, daca nu citesti, iti dai demisia(...)Un nebun arunca o piatra intr-o garla si o mie de destepti se chinuie sa o scoata, asta se intampla in tara romaneasca", a comentat Gigi Becali situatia din dosarul "Valiza".

Patronul Stelei este acuzat in acest dosar de dare de mita, urmarirea penala fiind inceputa pe 9 mai 2008. Teia Sponte, un apropiat al lui Becali, a fost prins la Cluj cu o valiza in care erau 1,7 milioane de euro, banii fiind destinati jucatorilor de la Universitatea Cluj, care trebuiau sa ii invinga pe rivalii locali de la CFR, astfel incat Steaua lui Becali sa castige campionatul.

Intreaga suma a fost confiscata de procurorii DNA, iar Gigi Becali si cativa apropiati au fost trimisi in judecata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Becali dosar Valiza, #Gigi Becali proces, #Gigi Becali dosar Valiza , #DNA
Comentarii
Poza Palarii la Murgu
Palarii la Murgu
rank 1