Razboi total intre Gigi Becali si Dumitru Dragomir

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 13 Aprilie 2010, ora 20:12
3112 citiri
Razboi total intre Gigi Becali si Dumitru Dragomir

Gigi Becali si Dumitru Dragomir au pornit un razboi total, fiecare acuzandu-l pe celalalt de o multitudine de infractiuni si amenintand cu DNA, UEFA, FIFA si, in cele din urma, cu inchisoarea. In direct la doua posturi de televiziune, Becali si Dragomir au purtat o lupta de la distanta, ambii dezvaluind picanterii din trecutul comun.

Amenintat de Marian Iancu cu redeschiderea cazului "valiza" si, in final, cu retrogradarea Stelei, Becali a reactionat dur si spune ca acel caz este inchis definitiv.

"Nu e in datoria lui Dragomir sa spuna ce si cum, daca e sau nu coruptie. Am hotarare definitiva si irevocabila, puteam doar eu sa fac recurs pentru o hotarare mai favorabila mie. Avem si in regulament noua lege in care premierea nu e mita, daca s-ar judeca, s-ar judeca pe o lege mai buna pentru noi. Trebuia contestata atunci, in termen de zece zile. Si nu de catre el, ci de catre Steaua, doar daca se putea lua o decizie mai favorabila Stelei. Poate sa deschida cavoul lui Stalin! Ce sa faca el la UEFA?", a tunat Becali la GSpTV.

Becali a prezentat lista cluburilor din coalitia anti-Dragomir

"Corleone" a reactionat prompt spunand ca va merge personal la UEFA unde ii va informa pe oficialii forului continental despre cazul "valiza".

"Acest om a fost prins cu o valiza de 1.7 milioane de euro. O sa ma duc la FIFA cu caseta sa vada toata lumea cum alerga cu bani dupa jucatori. Steaua e in mare pericol. Juventus are mai mare firma decat Steaua si a fost scoasa din Europa si retrogradata pentru mai putin. Merg pana in panzele albe", a declarat seful LPF la Sport.ro.

Pregateste Mitica Dragomir retrogradarea Stelei?

Dumitru Dragomir a amenintat apoi ca va reclama la UEFA atitudinea rasista a lui Becali, in special contributia clubului steaua la scrierea celebrului banner cu tenta sovina afisat de galerie in timpul partidei cu Ujpest.

"Gigi Becali este un rasist pana in maduva oaselor. O sa ma duc personal la FIFA si la UEFA insotit de doi avocati vorbitori de limbi straine pentru a demonstra ca Becali a scris bannerul jignitor de la meciul cu Ujpest. Va fi vai si amar de Steaua!", a tunat Dragomir.

In replica, Gigi Becali a anuntat ca ii va chema la el pe liderii rromilor din Romania care vor declara pentru UEFA ca nu este rasist.

"Ce sa zica el de mine ca sunt rasist? Ma voi imbratisa cu toti sefii tiganilor si ei vor semna o hartie in care sa spuna ca-l iubesc pe Becali si o vom arata la UEFA. Nu mai vreau sa comentez toate tampeniile spuse de Dragomir. Ce se crede el? Capo di tutti capi?!", a replicat latifundiarul din Pipera.

Lupta murdara intre Becali si Dragomir

Becali a incheiat spunand ca, in cazul in care nu va reusi indepartarea lui Dragomir de la LPF, va propune efectuarea unui audit la Liga pentru a vedea cum s-a lucrat pana in prezent.

"Pana acum el spunea ca ne ajuta, poza in prietenul tuturor, se comporta ca si cum ne-ar face noua un favor imens. El spune ca banii pe care ii primeste de la Liga sunt adusi de el, nu de noi, patronii. Eu vreau Adunare Generala sa spun lucrurilor pe nume, apoi sa vedem ce decide lumea. N-am nevoie nici de Federatie, nici de Liga. Daca nu-l dam jos, lucrez cu el doar cu executor judecatoresc, o sa propun si un audit, sa vedem cum a lucrat pana acum!", a incheiat Becali.

Miza razboiului fara limite dus de cei doi in ultima vreme este recunoscuta mai mult sau mai putin fatis de ambii "combatanti" - banii pe care echipa campioana ii va incasa din participarea in grupele Ligii Campionilor, adica cel putin 12-14 milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#razboi Becali Dragomir, #Steaua retrogradata caz valiza, #Dragomir reclama Becali UEFA , #DNA