Incredibil: Becali a incercat sa faca blat cu Dinamo!

Sambata, 07 Februarie 2009, ora 08:56
2092 citiri
Incredibil: Becali a incercat sa faca blat cu Dinamo!

Stenogramele din cazul "Valiza" dezvaluie un fapt aproape incredibil. Gigi Becali, ajutat de varul sau, Giovani, a incercat sa faca blat cu Dinamo!

Stenograma unei conconvorbiri telefonice, publicata sambata de EvZ, ne arata cat de departe s-a ajuns cu "premierile" din Liga I. Gigi si Virgil Becali discuta despre tentativa esuata de a cumpara jucatorii lui Dinamo.

Virgil: Bai, am zis ca tot i-ai spus subtil lui Victor cu Pulhac, ca si-a dat viata si din minutul unu fugea ca ne bunu'. Bai, Gigi, daca ar fi vorbit cu Pulhac, hai, sa fim sinceri! Bai, nu fugeai ca nebunu' pana la poarta si pana in p... verde...

George Becali: Pai, da' bineinteles! Nu mai fugeai, stateai acolo!

Virgil: O aruncai in dreapta, la altu', poate o pierdeai, poate o lua, poate n-o lua, poate scapa de ea... Nu ca un nebun, ma, manca-v-as gura voastra!

George Becali: Da.

Virgil: Ce sa vorbeasca, ba, Gigi?! Acum m-am convins suta la suta.

George Becali: Aha.

Virgil: Nu-i adevarat, n-a vorbit cu el.

George Becali: Du-te, ma, ca n-a vorbit! A vorbit, dar n-a acceptat ala.

Virgil: Se poate!

George Becali: Dar a spus ca n-a acceptat ala, cand a vorbit cu Bratu... cu aia... cu atacantii...

Virgil: Da.

George Becali: ...cand aia n-au acceptat... si cu Catalin Munteanu... Si a spus: "Ba, nu pot spune ca am vorbit cu astia, ca poate dau gol aici", intelegi?

Virgil: Da, da, da. S-a dat inapoi.

George Becali: A dat inapoi, intelegi? Ca apoi poate sa spuna, inteleg... Ca pot sa spun: "Ba, cutare, a castigat si asta e."

Virgil: Da, nu-i... pentru mine... intelegi? Bai, baiatule! Ala nu joaca, ala nu joaca, ala cutare... Ma, parca ar fi ei cei mai destepti din fotbalul asta, ma! Tu ai dus Steaua in Liga Campionilor. Daca ti-a facut unul o greseala aseara, asa a vrut Dumnezeu sa faca, care-i problema?! Nu inteleg!

George Becali: Lasa, ma, Virgile, ca n-o sa faca Dumnezeu cum vor ei!

Convorbirea a avut loc in data de 5 mai 2008, la doar o zi dupa ce Dinamo invingea Steaua in Stefan cel Mare si trimitea titlul de campioana la Cluj.

Finantatorul Stelei a mai avut o tentativa de corupere a dinamovistilor, in urma cu 3 sezoane, atunci cand Steaua se afla in lupta cu CFR Cluj pentru ocuparea locului secund in Liga I. "Cainii" i-au invins atunci pe ardeleni si au trimis Steaua in preliminariile Ligii Campionilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
#blat cu Dinamo, #Gigi Becali, #Gigi si Giovani, #cazul valiza, #Becali stenograme , #Giovani Becali