Scandal in familia Becali: Gigi, la cutite cu Giovani si Victor

Miercuri, 17 August 2011, ora 08:21
8249 citiri
Scandal in familia Becali: Gigi, la cutite cu Giovani si Victor

Relatia dintre Gigi Becali si verii sai, Giovani si Victor, a devenit tensionata dupa ce Steaua a ratat transferul lui Junior Moraes.

Finantatorul "ros-albastrilor" ii considera vinovati de acest esec pe verii sai, pe care ii acuza, indirect, ca "l-au lucrat".

Iata un dialog purtat de Gigi Becali cu Victor Becali, dezvaluit de editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor:

Victor Becali: "Gigi, cred ca bulgarii au tradat si acum nu mai vor sa-l lase pe Moraes la Steaua. Au semnat contract cu el, l-au prezentat, acum asteapta decizia FIFA, dupa care il vor folosi"

Gigi Becali: "Bai Victore, ma luati la misto sau cum, ca nu inteleg? Nu a fost vorba clar ca Moraes vine la mine?"

Victor Becali: "Ti-am zis, bulgarii au tradat"

Gigi Becali: "Giovanni e prieten la catarama cu patronul lui TSKA! Cum sa tradeze bulgarii? Astea sunt povesti!"

Victor Becali: "Gigi, bulgarii i-au dat deja vreo 400.000 de euro baiatului, acum nu prea mai pot renunta la el"

Gigi Becali: ""Poate ai uitat, dar Moraes a venit din Brazilia si a semnat un contract cu Steaua, iar tot drumul dus-intors m-a costat pe mine 5.000 de euro. In ziua de azi nici intre neamuri nu mai exista onoare"

Apoi, patronul Stelei a anuntat ca intentioneaza sa se foloseasca de orice mijloace pentru a-l castiga pe fostul atacant al Gloriei Bistrita: "Am un contract semnat cu jucatorul, il voi scoate la iveala in momentul in care FIFA ii va da unda verde sa joace. "Brazilianul va fi al Stelei, promit eu".

"Foarte bine, scoate-l si suspenda-l pe Moraes" a fost reactia lui Victor Becali, insa tot Gigi ar fi avut ultima replica: "Stiti bine ca eu nu pot sa fac asa ceva, ca eu am onoare".

Junior Moraes are 24 de ani si asteapta in prezent ca FIFA sa-l declare jucator liber de contract pentru a putea debuta oficial la TSKA Sofia, grupare cu care a semnat in aceasta vara.

Initial, se credea ca varianta TSKA Sofia e doar una intermediara, pentru ca jucatorul sa poata obtine cartea verde, iar apoi sa vina sa joace la Steaua, acolo unde era si este dorit de Gigi Becali.

N-ar fi prima oara cand Gigi Becali s-ar certa cu verii sai. Intre 2001 si 2007, cele doua parti nu si-au vorbit tot din cauza unui jucator: Adrian Neaga.

I.G.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#scandal familia Becali Moraes, #Gigi Becali, #Giovani Becali, #Victor Becali , #Giovani Becali