Gigi Becali si Barcelona ialomiteana

Marti, 14 Septembrie 2010, ora 12:15
1149 citiri
Gigi Becali si Barcelona ialomiteana
foto: vidu.ro

"Trebuia sa il bage pe Nicolita, nu pe Onofras", i-a transmis Becali antrenorului din Ghencea, Ilie Dumitrescu. Asta dupa ce mixul ialomiteano-becalian a dat chix in fata unei strangaturi de noapte a lui Bucsaru. De ce a esuat Steaua la Urziceni? Dintr-un singur motiv: "geniul" lui Gigi Becali.

"Cand ai atatia jucatori valorosi si pierzi in fata unei echipe muribunde, de vina nu poate fi decat antrenorul", este una din constatarile lui Gigi. El crede ca a adus jucatori valorosi, dar va constata ca nu a adus calitate la echipa. Cantitatea de la o fosta participanta in Liga Campionilor nu garanteaza calitatea intr-un team de talia Stelei.

Ceata de flacai ialomiteni a functionat ca un grup, ca o echipa formata din jucatori remodelati de Dan Petrescu. Fotbalisti care au fost inglobati intr-o echipa, adunati de pe la echipe de provincie mici, exclusiv prin meritul lui MM Stoica si Dan Petrescu.

Razboiul cu Piti are in continuare efecte. Structura cladita de Piturca la inceput de campionat a fost distrusa irational de Gigi Becali. O echipa, care era deja construita, a fost bulversata de transferul unei intregi echipe de la Mitica Bucsaru.

N-o fi el, Ilie Dumitrescu, mare antrenor, dar nici vrajitor nu este. Sa formezi o echipa peste noapte, la cererea patronului care viseaza doar banii din Liga Campionilor, este iluzoriu.

Jucatorii de la Urziceni, luati ca individualitati, nu sunt nici pe departe niste valori impresionante. Onofras, Bilasco sau Galamaz au fost resapati doar din dorinta nebuna a lui Dan Petrescu de a-si demonstra calitatile. Ei au functionat exclusiv ca grup, construit de un anume om. Odata rupti de glie, devin niste anonimi.

Promisiunile lui Becali, ca Steaua va semana cu Barcelona s-au adeverit. Barcelona s-a facut de ras acasa in fata unei nou promovate, Hercules Alicante. Echipa cu un Tiago Gomes in componeta pe care Becali l-a "scuipat" din Ghencea.

Cat ai dori sa-i gasesti puncte forte lui Becali, nu faci decat sa cazi in neant. El nu are ratiunea unui om de afceri si nici devotamentul unui fan pentru echipa favorita. Gigi iubeste cuvintele spuse anapoda, iubeste microfoanele si isi bate joc de antrenori. Ilie, pregateste-te!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gigi becali Steaua, #Ilie Dumitrescu Steaua, #Bucsaru Becali , #Ilie Dumitrescu