Becali, filmat in inchisoare: sta relaxat in pantaloni scurti, in timp ce i se face masaj

Joi, 29 August 2013, ora 09:02
8172 citiri
Becali, filmat in inchisoare: sta relaxat in pantaloni scurti, in timp ce i se face masaj
Foto: Arhiva

Gigi Becali continua sa fie subiect de presa, chiar si din inchisoare. Miercuri seara a fost facut public un filmulet realizat in timp ce omul de afaceri se relaxa in curtea inchisorii.

In inregistrarea difuzata de Romania TV, Gigi Becali apare imbracat in pantaloni scurti, stand pe o bancuta in curtea penitenciarului.

Fostul politician socializeaza cu ceilalti detinuti, face glume cu acestia si, mai mult, la un moment dat unul dintre ei ii face si masaj. Potrivit lui Corneliu Vadim Tudor, cel care incearca sa il relaxeze pe Becali ar fi Marius Locic.

"Ba, dar daca nu vrea, nu vrea! Pai daca glumesc eu, si tu glumesti? Esti smecher tu. Sii ce faci tu, daca te-am luat eu, gata, ti-ai luat lumea in cap? Bai Viorele, asa e. Om la puscarie, suparat, il iei tu la misto. Ah, ca ii zic eu, ii zic eu, lui ii place cand ii zic eu. Ii zice Gigi Becali, orice ii zice Gigi Becali, lui ii place. Zi ma mie, ca sa nu mai ai tu sef. Imi zici mie, eu judec. Eu judec, imediat judec. Ai probleme cu astia pe aicea? Daca ai, sa imi zici, da? O sa isi pun eu avocat. Da? Asta e, ce sa isi fac, daca nu ai fost cuminte. Cand gratiezi, se gratiaza si faptele si ce ai zis tu, toate", spune Becali in timp ce este filmat.

La inceputul saptamanii presa anunta ca Gigi Becali face dus insotit de gardieni, dupa ce unul dintre detinuti a incercat sa il filmeze cu o camera ascunsa. Interesul pentru astfel de clipuri este destul de mare, avand in vedere faptul ca pretul oferit pentru ele este intre 1.000 si 5.000 de euro, dupa cum a anuntat Libertatea.

Becali, interviu din inchisoare: Eu sunt aici ca un print, sunt prieten cu puscaria

In urma cu cateva saptamani, Gigi Becali a sunat din inchisoare un jurnalist, caruia i-a povestit cum este viata sa de dupa gratii. Omul de afaceri i-a dezvaluit motivele pentru ca a plans pentru prima data in inchisoare, dar si faptul ca acolo este tratat ca un print si ca este foarte respectat.

Gigi Becali se afla in inchisoare de pe 20 mai, cand a fostcondamnatla doi ani de detentie in dosarul schimburilor de terenuri cu MapN. Initial, el primise o condamnare de trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul sechestrarii de persoane, insa aceasta a fost schimbata in pedeapsa de trei ani cu executare. Apoi, omul de afaceri a fost condamnat la o sentinta de trei ani cu executare in cazul "Valiza". Primele doua pedepse au fost contopite.

Tribunalul Bucuresti a decis, la sfarsitul lunii iunie, ca pedeapsa acestuia sa creasca cu sase luni de inchisoare, pana la trei ani si jumatate in spatele gratiilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Gigi Becali filmat inchisoare, #Becali filmat inchisoare, #Becali fimulet inchisoare, #Becali masaj inchisoare , #inchisoare