De ce nu a fost acceptat Gigi Becali la Teologie

Sambata, 20 Iulie 2013, ora 16:11
5254 citiri
De ce nu a fost acceptat Gigi Becali la Teologie
Foto: Arhiva

Gigi Becali a vrut sa se inscrie pentru admiterea la Facultatea de Teologie a Universitatii Bucuresti, insa nu a primit acordul necesar de la Arhiepiscopie, deoarece se afla in detentie, iar institutia de invatamant superior are numai cursuri de zi, potrivit unuia dintre avocatii sai.

Binecuvantarea Arhiepiscopiei Bucurestilor era obligatorie la inscrierea pentru admitere, care s-a incheiat joi.

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, parintele Constantin Stoica, a precizat ca potrivit legilor in vigoare, persoanele private de libertate nu pot urma cursurile unei facultati decat la formele de invatamant la distanta sau cu frecventa redusa. Aceste forme nu exista insa la Facultatea de Teologie Ortodoxa a Universitatii Bucuresti, care are exclusiv invatamant la zi.

"Gigi Becali nu s-a inscris la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti", a conchis parintele Stoica.

Daca ar fi fost acceptat sa dea admitere, Becali ar fi trebuit sa sustina vineri prima proba de concurs - evaluarea aptitudinilor socio-umane.

In CV-ul aflat pe site-ul Camerei Deputatilor, finantatorul Stelei a mentionat, la rubrica Studii si specializari, Liceul "Iuliu Maniu" din Bucuresti, 1973-1978.

In 20 mai, Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN).

Gigi Becali s-a inscris la facultatea de Teologie - cere eliberarea pentru examenul de admitere (Video)

Becali mai are doua condamnari definitive, dispuse anul acesta tot de instanta suprema, respectiv una de trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul sechestrarii celor care i-au furat limuzina si una de trei ani de inchisoare cu executare in dosarul "Valiza", pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Gigi Becali si-a pierdut mandatul de deputat in urma condamnarii sale definitive. Camera Deputatilor a aprobat in 5 iunie, prin vot, vacantarea locului de deputat al lui Becali.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Becali facultate Teologie, #Becali respins facultate Teologie, #Becali facultate Teologie inchisoare, #Becali inchisoare, #Becali condamnat inchisoare , #inchisoare