Dragomir, propunere fabuloasa pentru eliberarea lui Becali: Gigi, gradinarul Ligii

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 31 Octombrie 2013, ora 12:05
5455 citiri
Dragomir, propunere fabuloasa pentru eliberarea lui Becali: Gigi, gradinarul Ligii
Foto: Libertatea

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), vine cu o propunere fabuloasa pentru eliberarea lui Gigi Becali.

Daca nu ii poate reduce sau chiar anula condamnarea la trei ani si jumatate de puscarie, "Corleone" vrea sa-si scoata prietenul din penitenciar in timpul zilei.

Dragomir va lua legatura cu avocatii lui Becali pentru a afla detalii despre situatia lui curenta, dupa care va solicita Administratiei Penitenciarelor ca fostul europarlamentar sa aiba dreptul de a munci la Liga.

Seful LPF a pregatit chiar doua optiuni, Becali putand practica atat munca fizica, in gradina forului pe care il conduce, cat si una intelectuala.

"Liga are nevoie de el aici. Daca cei de la regimul penitenciarelor doresc munca bruta pentru el, atunci am aici un post de gradinar. Daca ii vor da voie sa ajute Liga, ca Gigi a invatat o gramada de lucruri despre fotbal, el ne-ar putea ajuta mult. Ar munci ziua aici si seara s-ar duce inapoi la penitenciar. Perfect legal! Nu vrem sa suparam pe nimeni, vrem doar sa ajutam un om despre care toata lumea stie ca nu e vinovat", a precizat Dumitru Dragomir in cadrul unei conferinte de presa.

Sansele ca Gigi Becali sa lucreze la Liga sunt totusi destul de mici. In primul rand, pentru a practica genul de munca pe care il doreste Dragomir, el ar trebui sa aiba in penitenciar un regim deschis, nu semideschis, cum este in prezent.

In al doilea rand, finantatorul Stelei ar trebui sa revina intr-o puscarie din apropierea Bucurestiului, asta la scurt timp dupa ce a fost mutat, la solicitarea lui, in penitenciarul Poarta Alba, din judetul Constanta.

Totusi, lucrurile s-ar putea schimba daca solicitarea oficiala a celor de la LPF va fi aprobata de Administratia Penitenciarelor.

Gigi Becali se afla in puscarie de la sfarsitul lunii mai, el primind multiple condamnari in trei dosare.

Dupa contopirea pedepselor a rezultat o condamnare de trei ani si jumatate de inchisoare pe care fostul deputat USL o executa in prezent.

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 24 aprilie, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va...
#Gigi Becali eliberat puscarie, #Dragomir Becali puscarie, #Dragomir Becali LPF , #inchisoare