E oficial: Gigi Becali a fost din nou mutat in "iadul" de la Jilava

Marti, 03 Decembrie 2013, ora 14:42
4283 citiri
E oficial: Gigi Becali a fost din nou mutat in "iadul" de la Jilava
Foto: Arhiva

Gigi Becali a fost adus din nou la Penitenciarul Jilava, de unde fusese transferat in mare taina la Poarta Alba, in judetul Constanta, la cererile insistente ale avocatilor sai.

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a decis ca Gigi Becali sa stea la Jilava pana la jumatatea lunii decembrie, pentru a se putea prezenta la trei termene de judecata la instantele din Bucuresti, au confirmat surse din cadrul ANP pentru Ziare.com.

Gigi Becali s-a inscris la facultatea de Teologie - cere eliberarea pentru examenul de admitere (Video)

Reprezentantii ANP au considerat ca este mai putin costisitor ca Becali sa fie adus din la Poarta Alba la Bucuresti de trei ori in doar o saptamana, in conditiile in care ultima sa deplasare la penitenciarul constantean in capitala a avut loc pe 26 noiembrie.

Atunci, latifundiarul din Pipera a fost adus cu o duba a penitenciarului Poarta Alba la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a judecat un termen in procesul privind contopirea pedepselor primite de Becali.

Gigi Becali, accident cu duba penitenciarului (Video)

Aparatorii lui Gigi Becali au incercat sa il scape pe acesta de sporul de pedeapsa de sase luni. Paradoxal, la termenul din 26 noiembrie, procurorii au cerut judecatorilor o marire a pedepsei finantatorului Stelei.

Totusi, desi procurorii au cerut marirea pedepsei lui Gigi Becali cu un an, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis ca latifundiarul din Pipera sa ramana doar cu pedeapsa initiala de trei si jumatate de inchisoare.

Turul penitenciarelor in duba incomoda

Finantatorul Stelei s-a plans ca drumul de 200 de kilometri de la Poarta Alba la Curtea de Apel Bucuresti dureaza foarte mult si ca a fost tinut intr-o cuseta de un metru patrat pe tot parcursul calatoriei.

Anterior, pe cand se afla incarcerat la Jilava, Gigi Becali s-a plans ca bancheta din duba penitenciarului este prea tare si ca il doare spatele.

Gigi Becali, transferat in mare secret la penitenciarul Poarta Alba

Gigi Becali a fost transferat in secret, pe 29 octombrie, de la penitenciarul Jilava, unde sustine ca se simtea "tortionat", "ca in iad", la Poarta Alba, in judetul Constanta. Gigi Becali s-a aflat la penitenciarul Jilava din data de 10 iunie. Anterior, in perioada de carantina, el a fost inchis la penitenciarul Rahova.

I.S.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Gigi Becali mutat Jilava, #Gigi Poarta Alba transfer Jilava , #inchisoare