Gigi Becali, din nou in inchisoare: Am plecat ca la Bruxelles

Marti, 13 Mai 2014, ora 09:08
3739 citiri
Gigi Becali, din nou in inchisoare: Am plecat ca la Bruxelles
Foto: Gazeta Sporturilor

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a revenit in inchisoare dupa invoirea de 24 de ore de care a beneficiat.

Latifundiarul din Pipera s-a prezentat la Penitenciarul Poarta Alba, din judetul Constanta, la ora 9 dimineata, atunci cand cele 24 de ore de invoire au expirat.

Asa cum era de asteptat, Becali a fost insotit de o mica "armata" de jurnalisti si a sustinut o conferinta de presa chiar in poarta puscariei dobrogene.

"Mi-am linistit familia, m-au vazut si fetele. Va dati seama ce chin a fost pe fetele mele, pe mama, sa nu ma vada un an de zile? Am stat frumos, am plecat ca si cum as fi plecat la Bruxelles. In fiecare luna o sa vin acasa 5 zile, asta e legea! Am fost cuminte? Am fost! Am deranjat pe cineva? Nu! Am fost la carciuma? N-am fost!", a spus Gigi Becali.

Fostul europarlamentar a dezvaluit ca se asteapta o gratiere in perioada imediat urmatoare, insa a precizat ca in cazul in care aceasta nu va veni, are un plan pentru a fi eliberat mai repede - va scrie doua carti.

De asemenea, el a recunoscut ca a mintit atunci cand a sustinut in instanta ca este grav bolnav si ca trebuie eliberat de urgenta.

Gigi Becali a iesit din penitenciar la aproape un an de la condamnare, el primind din partea conducerii de la Poarta Alba o invoire de 24 de ore pentru buna purtare.

Gigi Becali, eliberat din inchisoare: A mers la familia sa

In ziua libera latifundiarul a acordat mai multe interviuri, inclusiv dintr-un cimitir, el fiind insotit de presa in toate locurile in care a mers.

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, si cativa jucatori de-ai campioanei l-au vizitat pe Becali la vila acestuia din Pipera, insa intrevederea a fost destul de scurta.

Becali, in libertate: Ce transferuri a anuntat la Steaua

Gigi Becali are de executat trei ani si jumatate de inchisoare dupa ce a fost condamnat in trei dosare diferite.

Foarte probabil, incepand de miercuri patronul Stelei va reveni la munca la Academia de fotbal a lui Gica Hagi.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Becali inchisoare poarta alba, #Becali iese inchisoare, #Becali interviu inchisoare , #inchisoare