Magistratii au decis: Gigi Becali nu va fi eliberat pentru operatie

Miercuri, 19 Martie 2014, ora 12:52
5951 citiri
Magistratii au decis: Gigi Becali nu va fi eliberat pentru operatie

Gigi Becali nu va fi eliberat din inchisoare pentru a se opera de hernie de disc in libertate, fara paza. Decizia este una definitiva.

Judecatorii Curtii de Apel Constanta au respins, miercuri, recursul facut de avocatii lui Becali la decizia Tribunalului Constanta de a nu-l elibera conditionat pe o perioada de trei luni pe latifundiarul din Pipera pentru a-si trata problemele medicale, transmite Romania TV.

Initial, finantatorul Stelei a solicitat intreruperea executarii pedepsei pe o perioada de trei luni, astfel incat sa poata merge sa se opereze la o clinica din Munchen, Germania.

Avocat: Vom apela la CEDO daca decizia finala in cazul lui Gigi Becali nu e favorabila

Judecatorii au respins cererea, iar Becali a facut recurs si a solicitat in schimb sa se opereze in Romania, dar la un spital privat, fara paza din partea gardienilor. Magistratii au respins insa si aceasta solicitare.

Becali a fost evaluat de o comisie formata din mai multi specialisti in medicina, fiind dus la spital, in repetate randuri, pentru aceste evaluari. Expertiza medicala a scos in evidenta faptul ca detinutul trebuie operat, iar avocatii au solicitat eliberarea lui in baza acestei expertize.

Asadar, daca vrea neaparat sa se opereze, Gigi Becali va fi nevoit sa faca interventia la un spital de stat, cu gardienii Administratiei Nationale a Penintenciarelor (ANP) la usa salonului.

Medicul german al lui Becali, in Romania. Nu l-a putut consulta, dar vrea sa-l trateze la Munchen

Gigi Becali a solicitat, de mai multe ori, sa fie lasat sa iasa din inchisoare pentru a-si trata probleme de sanatate. Latifundiarul sustine ca hernia sa de disc nu poate fi tratata in regim penitenciar si a cerut o suspendare a pedepsei pentru trei luni de zile.

In aceasta perioada, el ar urma sa mearga la clinica din Munchen, deoarece omul de afaceri nu vrea sa se opereze in Romania. Acesta spunea, intr-un interviu acordat recent din inchisoare, ca medicul de la Spitalul din Constanta care l-a consultat i-a recomandat sa nu se opereze in Romania, ci in strainatate.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Gigi Becali inchisoare eliberare operatie, #Gigi Becali decizie magistrati, #Becali operatie hernie disc , #inchisoare