Alegeri Becali a votat cu nasu' Pandele

Duminica, 01 Iunie 2008, ora 13:11
3182 citiri
Alegeri Becali a votat cu nasu' Pandele

Liderul PNG-CD, Gigi Becali, a declarat, duminica, dupa ce a iesit de la urne ca a votat cu actualul primar pesedist din Voluntari, Florentin Costel Pandele, nasul sau, si a adaugat ca va candida la presedintia Romaniei.

Gigi Becali a explicat ca PNG-CD nu are candidat pentru primaria Voluntari, motiv pentru care l-a votat pe primarul pesedist si a adaugat ca "toate neamurile lui" il vor vota tot pe Pandele, informeaza NewsIn.

"Nu vad nici unul in toata tara mai bun decat Pandele", a spus Becali dupa ce a votat in jurul orei 11:40 la scoala generala nr. 44 din Pipera.

El a remarcat ca autoritatile din Pipera au asfaltat acum cateva zile strada din fata scolii in care a votat.

Gigi Becali a venit la vot, insotit de bodyguard si de "unchiul lui" in varsta, care a spus ca il voteaza tot pe Pandele, moment in care Becali a declarat ca il urmeaza pe unchiul sau pentru ca acesta "este milionar".

Becali a adaugat ca "mai sunt oameni, politicieni, deputati, senatori de buna-credinta insa sefii de partid conduc politica si atata vreme cat astia nu or sa fie indepartati , nu o sa se schimbe nimic".

Liderul PNG a mai spus ca "Diaconescu si Pavelescu ar fi buni primari, insa nu au sanse", pentru ca in sondaje apar cu mai putin de 10% din voturi, mentionand ca "oamenii de valoare nu sunt votati".

Cristian Diaconescu este candidatul PSD la primaria generala a Capitalei, iar Aurelian Pavelescu este sustinut pentru aceeasi functie de PNTCD.

Becali a mai spus ca se asteapta ca la alegerile parlamentare "sa faca o partida mai buna" decat la cele locale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ion Țiriac șterge pe jos cu tenismenii români: ”Nu au valoare pentru nimic. Pot să bag mâna în foc...”
Ion Țiriac șterge pe jos cu tenismenii români: ”Nu au valoare pentru nimic. Pot să bag mâna în foc...”
Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, vineri, că jucătorii români nu au valoare pentru a primit un wild card direct pe tabloul principal al turneului Ţiriac Open (ATP 250), dotat cu premii...
Un miliard de alegători sunt așteptați la urne în India, la alegerile care încep astăzi și țin până la 1 iunie
Un miliard de alegători sunt așteptați la urne în India, la alegerile care încep astăzi și țin până la 1 iunie
Un miliard de alegători sunt aşteptaţi la urne între 19 aprilie şi 1 iunie pentru alegerile generale din India. Potrivit sondajelor, BJP, partidul naţionalist hindus, rămâne favorit. Dacă...
#vot, #alegeri, #Gigi Becali, #valoare, #Pandele, #Voluntari, #Aurelian Pavelescu, #Cristian Diaconescu , #PNG