Cum se mantuieste Becali prin politica

Marti, 31 Ianuarie 2012, ora 19:30
2609 citiri
Cum se mantuieste Becali prin politica
Foto: Romania Tv

Milionarul Gigi Becali a vorbit, marti, despre culisele vietii politice, despre planurile sale de a-si face o banca, protestele din ultimele doua saptamani si "pacatosii care-si aleg carmuitorul pentru un milion".

Finatatorul Stelei spune ca, "daca cineva vrea sa aiba o paine pe masa, sa aiba rabdare, sa faca Sfanta Cruce si ii va da Dumnezeu si pe pamant numai bogatii si nici suferinta nu va avea daca va face cruce".

Totusi, a subliniat Becali la Romania Tv, cei care isi striga nemultumirea in strada sunt pacatosii care si-au vandut "sufletul si votul" pentru un milion de lei.

"Sunt si blestemele si pedeapsa pentru voturile vandute, pentru sufletele vandute, pentru ca Dumnezeu spune sa-ti dau votul si sa-ti alegi carmuitorul dupa vointa ta. Daca ti-ai vandut votul si sufletul ca sa iti alegi carmuitorul, ajungi in situatia sa iesi in strada", a explicat omul de afaceri, in stilul caracteristic.

Finantatorul Stelei a subliniat insa ca si cei care dau bani "vor arde in flacarile Iadului".

In alta ordinde de idei, Becali a facut si previziuni legate de alegerile din acest an. "In sondaje, ei voteaza partidul lui Dan Diaconescu, dar in realitate Dan nu va face nici pragul, pentru ca in colegii vor fi acei oameni pusi care vin cu milionul si care au experienta de hotie politica, in asa fel incat Dan nu va face nici pragul. Votul uninominal este rau pentru Romania, ca acuma il pun pe unul cu bani", a apreciat Gigi Becali.

Mantuire prin politica

Cat despre planurile sale politice, milionarul spune ca nu poate fi "niciodata un om de stanga, mai bine ies din politica. Eu cu stanga nu merg. Nu merg nici cu PDL-ul, dar am sa merg cu un partid politic, chiar daca minte ca e de dreapta, dar are un mic sambure de dreapta, merg cu partdiul de dreapta, ca sa incolteasca. Insa dreapta extremista inseamna Satana, atunci mai bine ma duc la stanga decat sa ma duc la naiba", a completat Becali.

"Asa cum Iisus si-a dat viata oamenilor, asa ma dau eu romanilor. Eu vreau Mantuire prin politica. (...) Am vrut sa-mi fac o banca, dar nu m-a lasat Isarescu", a subliniat latifundiarul.

Cat despre violentele de la proteste, Becali ii invinovateste pe suporterii din peluza Sud, "cu care sunt in razboi de secole".

"Pentru unii, unde e Steaua e Bacali. Dar in orice regat sunt probleme, uneori fiii regelui comploteaza impotriva lui. Credeti ca eu sunt un singur imparat? Eu am studiat foarte bine limba romana, mi-a placut si vorbesc doar in parabole. Sunt regele la Steaua, dar am si dusmani", a adaugat Becali.

Ce salariu are Becali la Parlametul European

"La Parlamentul European ma mai duc din cand in cand, doar cand imi place mie", spune Becali. Finantatorul Stelei a facut si un calcul si a explicat cati bani ii intra de la PE. "Pai 27.000 de euro pentru consilieri si pentru birou. Da' eu le dau si mai multi bani si biroul mi-l platesc eu. Lunar imi intra un salariu cam de vreo 8.000 de euro", a marturisit Becali.

In finalul emisiunii, latifundiarul a vorbit si de schimbarea sa de look. Dupa ce si-a lasat breton si a vrut sa para mai tanar, de aceasta data latifundiarul din Pipera a vrut sa arate "serios, ca Cezar".

"Am vrut sa am figura lui Cezar, azi mi-am facut o frizura serioasa, ca stiam ca vorbesc despre credinta si trebuie sa am asa, o mina serioasa, eu ma imbrac in functie de emisiune", a conchis Becali.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Becali proteste Steaua, #Becali politica Parlamentul European , #PNG