PNG a copiat programul de guvernare al PD-L

Marti, 07 Octombrie 2008, ora 09:14
2247 citiri
PNG a copiat programul de guvernare al PD-L

PNG a prezentat luni, in cadrul Consiliului National, programul de guvernare, ce seamana pe alocuri cu programul PD-L.

Documentul se intituleaza "ABC, Adevar, bunastare si credinta" si preia idei din programul de guvernare al formatiunii lui Emil Boc, "Gandim altfel". Se pare insa ca cele doua formatiumi gandesc la fel in ceea ce priveste sanatatea, educatia, reforma constitutionala si infrastructura.

Programele cuprind: alocarea a 6% din PIB educatiei, elaborarea legii educatiei permanente, alocarea a 6% din PIB pentru sanatate, obtinerea de performante in cercetare, finalizarea autostratzii Nadlac-Constanta, a celei Brasov-Bors si constructia autostrazii Targu-Mures.

Cele doua formatiuni au si alte deziderate comune: privatizarea Tarom, obtinerea de rezultate in lupta anti-coruptie, intarirea autoritatii CSM, renovarea si valorificarea monumentelor istorice, sustinerea si promovarea actelor culturale ale comunitatilor romanesti din diaspora, informeaza Cotidianul.

Sunt mentionate si formarea parlamentului unicameral si republica prezidentiala.

Lansarea candidatilor PNG a avut loc intr-una din salile de conferinta ale Hotelului Marriott, iar Gigi Becali a intonat emotionat refrenul de la cantecul sau preferat, "Doamne, ocroteste-i pe romani!".

Potrivit estimarilor lui lui Gigi Becali, partidul sau ar obtine 10% din voturi.

"Fara noi, guvernarea nu se poate face. Eu cred ca se vor alege partidele care vor ramane in politica romaneasca. Ar fi pacat ca noi, un partid de dreapta cu un slogan atat de frumos "In slujba crucii si a neamului romanesc", sa nu reusim la alegeri", a declarat Becali.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali anunță o adevărată revoluție la FCSB. Câți jucători va aduce patronul echipei și câți Meme Stoica
Gigi Becali anunță o adevărată revoluție la FCSB. Câți jucători va aduce patronul echipei și câți Meme Stoica
Gigi Becali a anunțat noua sa strategie în materie de transferuri la club după ce va câștiga campionatul. FCSB este aproape campioană dar patronul FCSB vrea să ajungă în grupele Ligii...
Gigi Becali spune totul despre plecarea lui Florinel Coman. De ce nu vrea să ia banii în rate de la arabi
Gigi Becali spune totul despre plecarea lui Florinel Coman. De ce nu vrea să ia banii în rate de la arabi
Gigi Becali, patronul FCSB, este foarte aproape de a-l ceda pe Florinel Coman, cel mai bun jucător al echipei, în Qatar, la AL-Duhail. Gigi Becali spune că nu va accepta plata în rate de la...
#Gigi Becali, #PNG, #program, #guvernare , #PNG