Becali catre jurnalisti: Voi nu dati examen sa vada daca sunteti intregi mental? (Video)

Marti, 15 Ianuarie 2013, ora 15:58
5105 citiri
Becali catre jurnalisti: Voi nu dati examen sa vada daca sunteti intregi mental? (Video)
Foto: B1TV

Gigi Becali a fost scos din sarite de intrebarile unor jurnalisti, marti, la finalul sedintei comisiei juridice a Camerei Deputatilor, la care participase in premiera.

El le-a spus reprezentantilor mass-media ca vrea sa existe un respect reciproc, altfel "nu o sa mai aveti de la mine informatii".

Liberalul s-a aratat nemultumit ca jurnalistii il asalteaza cu intrebari, il "instiga" si vor sa faca glume cu el. El a spus ca tine la gluma si ii place sa faca la randul lui glume, pentru ca altfel "nu fructifici munca, nu e nici Duhul Sfant", daca muncesti "cu rautate, imbufnat".

Asa ca el le-a cerut jurnalistilor sa fie de buna credinta. Altfel, "o sa inchid gura si nu o sa mai vorbesc".

Cum o jurnalista l-a intrebat daca ceea ce vrea sa spuna este ca ei ar trebui sa ii fie recunoscatori ca le da declaratii, Gigi Becali a replicat: "Da, bineinteles! Daca nu vreau, nu vorbesc".

El a dat exemplu o jurnalista de la Realitatea TV, pe care o jignise recent, spunand ca a avut rabdare cu ea, i-a dat declaratii pe holurile Parlamentulul, si ea se plange de comportamentul lui.

Cum aceasta era chiar in spatele deputatului liberal, jurnalista i-a replicat spunandu-i: "Nu va sunt datoare, nu va datorez intrebari care sa va fie pe plac", ceea ce l-a scos din sarite pe Becali (foto).

"Tie nu iti mai raspund cu nimica...O sa te dau in judecata pentru hartuire", a spus liberalul, cerandu-le inca o data jurnalistilor sa stabileasca cu el un "mod de lucru" bazat pe "respect".

Cum un alt jurnalist a sarit in apararea colegei sale de breasla, Becali a intrebat nervos: "De unde va gasesc? Nu va selecteaza putin, sa dati si voi un examen sa vada daca sunteti intregi mental?".

"V-am respectat, v-am iubit, dovada toate actiunile mele, cum v-am primit la mine in casa", a afirmat el, adaugand ca nimeni nu i-a respectat si nu i-a iubit pe jurnalisti asa cum a facut-o el, "dintre toate persoanele publice".

"Ce vreti, sa facem educatie aici? Imi pare rau de cei cu bun simt. Nu stau sa ma certe pe mine o fetita", a mai spus Becali nervos.

Patronul Stelei a aparut in presa in repetate randuri cu inregistrari audio si declaratii scrise in care profera injurii la adresa jurnalistilor din diverse trusturi de presa, care ii adresau intrebari incomode la care nu putea sa raspunda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Becali jurnalisti, #Becali scandal jurnalisti, #Becali presa , #PNL