Becali: Tariceanu, unealta adversarilor politici, PSD de-abia asteapta alt candidat PNL

Sambata, 26 Ianuarie 2013, ora 22:18
5085 citiri
Becali: Tariceanu, unealta adversarilor politici, PSD de-abia asteapta alt candidat PNL
Foto: Realitatea Tv

Deputatul PNL Gigi Becali i-a luat apararea presedintelui liberal Crin Antonescu, afirmand ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu este "unealta adversarilor politici" si ca ar fi fost mituit in timpul mandatului sau de premier pentru a-l ajuta pe Puiu Popoviciu sa preia terenuri in Baneasa.

"Acest joc facut de domnul Tariceanu e o combinatie izvorata din acel proiect de la Baneasa, proiectul Baneasa al lui Puiu Popoviciu, unde a luat si el, mi se pare, vreo sase hectare spaga ca sa se deruleze acea afacere cand era prim-ministru. De atunci cred ca s-a legat aceasta relatie Tariceanu, Chiliman si PDL. PDL, nu mai spun cine. PDL-Tariceanu-Chiliman si Puiu Popoviciu. Eu asa cred si asa simt", a afirmat Becali, sambata, la Romania Tv.

Antonescu despre excluderea lui Tariceanu si in ce conditii nu va candida la presedintie

Acesta considera ca relatia lui Calin Popescu Tariceanu cu PDL sta in spatele atacurilor la Crin Antonescu, acuzandu-l pe fostul sef al Executivului ca este "unealta adversarilor politici", dar si ca PSD "de-abia asteapta" ca PNL sa propuna alt candidat decat Antonescu la presedintie.

"E logic ca domnul Antonescu e candidatul USL. De-abia asteapta PSD sa propuna PNL un alt candidat decat domnul Antonescu la presedintie. Pentru ca vor spune ca 'intelegerea a fost pentru Crin Antonescu, daca ati numit pe altcineva, atunci vom avea si noi un candidat la presedintia Romaniei'", a sustinut Becali.

Despre o posibila excludere a lui Calin Popescu Tariceanu din partid, Gigi Becali a spus ca nu este nevoie de acest lucru, ci mai bine "il tii acolo si-l umpli de ras".

"Cand va veni la Biroul Permanent, toti vor susoti la urechi pentru marsavia pe care o face. Te simti urat daca ai bun simt. Toti ceilalti te injura", a spus deputatul PNL.

Quintus: Becali a intervenit ca un batran liberal, a spus niste lucruri care m-au surprins

Interventia lui Becali a fost salutata de presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, care considera ca acesta a intervenit in apararea lui Crin Antonescu "ca un batran liberal"

Mircea Ionescu Quintus: L-am sustinut pe Goana la presedintie

"Gigi Becali a intervenit ca un batran liberal si a spus niste lucruri pe care pe mine m-au surprins. E un om cu ale lui, cu simpatii, cu antipatii samd. Dar in niciun caz nu Gigi Becali sta la baza acestor neintelegeri, Doamne fereste! Gigi Becali este unul dintre cei 150 de parlamentari, trebuie sa-si faca datoria. Daca nu si-o face, noi avem consiliu impotriva celor care gresesc", a declarat Mircea Ionescu Quintus, sambata seara, la acelasi post de televiziune.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#Gigi Becali aparare Antonescu, #Gigi Becali Tariceanu unealta adversari, #Gigi Becali excludere Tariceanu, #Mircea Ionescu Quintus declaratii Gigi Becali, #Gigi Becali PSD candidat prezidentiale , #PNL
Comentarii
C
Cronos
rank 3
Mai ramane sa-i ia apararea lui Antonescu si Iliescu,si toata elita
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5