Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Anamaria Prodan l-a scos din sarite pe Becali

Luni, 20 Mai 2013, ora 14:44
4043 citiri
Anamaria Prodan l-a scos din sarite pe Becali

Anamaria Prodan, sotia antrenorului Stelei, l-a scos din sarite pe finantatorul echipei, Gigi Becali.

Imediat dupa meciul cu Viitorul Constanta, disputat duminica seara, latifundiarul a vrut sa plece din tara. Parlamentarul voia sa ajunga in Israel, insa a fost "saltat" de politisti chiar din aeroport, fiind dus la Parchet pentru declaratii.

Intre timp, in Ghencea lucrurile degenerau. Laurentiu Reghecampf isi anunta plecarea de la echipa iar Anamaria Prodan confirma decizia neasteptata. Declaratiile celor doi l-au infuriat pe Becali, care a intervenit in cadrul unei emisiuni de sport si le-a dat o replica taioasa.

Imediat, Reghecampf si nevasta lui au incercat sa ia legatura cu finantatorul Stelei pentru a nega informatiile din presa. Numai ca impresara l-a prins pe acesta intr-un moment cat se poate de nepotrivit, in timp ce era escortat de politisti la Parchet.

"Eu am vorbit cu Reghecampf, m-a sunat el. Mi-a spus ca a nu a zis asa, ca nu isi da demisia. Apoi m-a sunat si Anamaria, dar i-am zis: Mai fata, lasa-ma in pace ca nu am chef de discutiile astea! Eu eram cu aia, cu politstii, ca ma retineau aia", a dezvaluit Becali.

Extrem de afectat dupa ce planul de a fugi in Israel i-a fost spulberat, Becali nu a dorit sa mai discute despre fotbal.

"Crezi ca mai am putere sa discut astea, cand vezi familia suparata?", a mai spus Gigi Becali.

Luni, completul de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie este asteptat cu verdictul in cazul schimbului de terenuri dintre Becali si Ministerul Apararii.

Pentru a nu fi incarcerat in cazul unei condamnari, latifundiarul dorea sa afle vesti de la tribunal tocmai din Israel, tara care nu are un tratat de extradare cu Romania.

M.D.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Becali Anamaria Prodan, #Becali retinut aeroport, #Becali dosar schimb terenuri, #Gigi Becali condamnat , #Steaua