Armata ii spulbera planul lui Gigi Becali

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 19 Martie 2014, ora 07:24
9096 citiri
Armata ii spulbera planul lui Gigi Becali

Gigi Becali, patronul celor de la Steaua, vrea sa faca o investitie fara precedent in baza de pregatire din bulevardul Ghencea, dupa cum a anuntat antrenorul echipei, Laurentiu Reghecampf. Planul latifundiarului este insa spulberat de Ministerul Apararii, proprietarul complexului.

Reghecampf a dezvaluit recent ca a discutat cu Becali si l-a convins pe acesta ca Steaua are nevoie de o baza de pregatire moderna.

Tehnicianul a avansat chiar si ideea ca investitiile sa mearga in complexul sportiv din bulevardul Ghencea, acolo unde se afla si stadionul "ros-albastrilor".

Problema stelistilor este ca intreaga baza din Ghencea apartine Armatei iar orice investitie trebuie sa treaca prin "filtrul" reprezentantilor Ministerului Apararii.

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, colonelul George Boroi, a declarat pentru Ziare.com ca accepta fara niciun fel de problema ca echipa lui Becali sa modernizeze baza de pregatire, conditia fiind ca totul sa ramana apoi in patrimoniul Armatei.

"Investitii in baza din Ghencea se pot face, sigur ca da, dar doar daca acestea raman in patrimoniul Ministerului Apararii", a spus Boroi pentru Ziare.com.

In aceste conditii, este greu de crezut ca Gigi Becali va fi de acord cu o asemenea investitie, mai ales ca patronul Stelei si Ministerul Apararii s-au aflat intr-o disputa dura pentru stadion.

Comandantul CSA Steaua ne-a spus ca echipa de fotbal nu l-a anuntat oficial cu privire la intentia de a moderniza baza din Ghencea.

"E prima data cand aud asa ceva. Nu am primit nicio adresa oficiala de la clubul Steaua pana acum", a mai spus Boroi.

Investitie fara precedent la Steaua: Reghecampf dezvaluie planul lui Gigi Becali

Exista posibilitatea ca Steaua lui Becali sa isi construiasca propria baza de pregatire undeva in zona de nord a Capitalei, pe un teren detinut de latifundiar, insa ar fi o investitie considerabil mai mare intrucat trebuie plecat de la zero.

In plus, este foarte greu de crezut ca lucrarile ar putea fi finalizate pana in toamna, cand incepe noul sezon, iar Reghecampf isi doreste o noua baza pentru a pregati mai bine echipa in vederea participarii in Champions League.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Becali Steaua Armata, #becali steaua ghencea, #Steaua baza pregatire, #Steaua investitie Ghencea , #Steaua
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Sa traiasca Jiji_Oaie, jmekeria-i perimata, ...