Becali a gasit antrenor pentru Steaua: "E clar, stie meserie!"

Luni, 23 Aprilie 2012, ora 07:19
5655 citiri
Becali a gasit antrenor pentru Steaua: "E clar, stie meserie!"

Gigi Becali a gasit deja antrenorul Stelei din sezonul urmator. Chiar daca echipa este pregatita acum de Mihai Stoichita, "Lippi" va parasi Ghencea la finalul acestui sezon.

Laurentiu Reghecampf, omul care face minuni la Concordia Chiajna, l-a incantat pe Gigi Becali si va prelua Steaua din vara.

Latifundiarul, care dorit pe "Reghe" la echipa si in iarna, sustine ca a vorbit cu acesta inca de atunci, trasandu-i un obiectiv pe care deja l-a indeplinit - victorii cu Rapid, CFR Cluj si Otelul Galati.

"Si-a dat examenul, gata! Cand a plecat Ilie Stan, i-am zis sa ramana acolo, la Chiajna, sa le bata pe Rapid, pe CFR si pe Otelul, si asa a facut. E clar ca stie meserie si ca o sa antreneze pe Steaua", a spus Becali la GSP TV.

Totusi, Mihai Stoichita mai are o sansa de a continua la Steaua, insa ramanerea lui depinde de castigarea titlului de campioana.

"Sa dea Dumnezeu sa ia el titlul si nu ma mai auziti vorbind de schimbarea antrenorului!", a mai spus Becali.

Criticat de foarte multe ori pentru ca nu are rabdare cu antrenorii, Gigi Becali nu si-a schimbat obiceiul, ba chiar a dezvaluit ca este gata sa demita tehnicieni pe banda rulanta pana in momentul in care va gasi un om capabil sa-i faca echipa campioana.

"100 de antrenori schimb pana voi castiga campionatul! Ii schimb pe banda rulanta. Am luat crema fotbalului si nu ma mai intereseaza. Vreau campionatul!", a tunat Becali.

Laurentiu Reghecampf este noul antrenor-minune al Romaniei, el fiind la un pas sa salveze de la retrogradare o echipa, Concordia Chiajna, pe care toata lumea o condamnase inca din tur.

In 9 etape cu "Reghe" pe banca tehnica, ilfovenii au acumulat 20 de punte, asta dupa in primele 18 runde din toamna aceeasi echipa a strans doar 10 puncte.

Rezultatele excelente din 2012 au urcat Concordia pana pe locul 11 in clasamentul Ligii 1, la 3 puncte peste "linia" retrogradarii.

M.D.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Becali antrenor Steaua, #reghecampf antrenor steaua, #Becali Reghecampf Steaua, #Stoichita demis Steaua, #rezultate Reghecampf Concordia Chiajna , #Steaua