Becali a rabufnit la adresa lui Reghecampf: M-am saturat!

Luni, 15 Aprilie 2013, ora 07:42
7570 citiri
Becali a rabufnit la adresa lui Reghecampf: M-am saturat!

Ipoteza plecarii de la Steaua, vehiculata tot mai des dinspre familia lui Laurentiu Reghecampf, l-a enervat pe Gigi Becali.

Finantatorul Stelei a luat atitudine dupa meciul cu Rapid, punandu-i la punct atat pe Laurentiu Reghecampf cat si pe Anamaria Prodan.

"E plin cimitirul de oameni de neinlocuit. M-am saturat! Nu-mi convine cand se baga femeile intr-o treaba de barbati. Ce pot sa fac eu, daca asta e nevasta lui... Nu stiti cum iese cand se baga femeile intr-o treaba de barbati... Noi avem o intelegere si vine o femeie si se baga! Treaba lui daca o asculta pe Anamaria. Barbatii puternici nu asculta de neveste!", a spus Gigi Becali la GspTV.

In plus, Becali i-a reprosat lui Reghecampf si faptul ca acesta a anuntat ca-si doreste o discutie cu patronul la finalul sezonului pentru stabilirea obiectivelor.

"Nu-i normal sa spui public ca vrei sa ai o discutie. Totul este frumos, luam titlul, pentru ce apar discutiile astea? Nu e frumos sa ne certam in casa la noi!", a adaugat Becali.

Cat despre o posibila plecare in strainatate, Becali s-a declarat convins ca Reghecampf nu are ofertele vehiculate.

"Dar stai ca nu e chiar asa sa pleci in strainatate dupa un campionat. Ce, el nu stie? Sotia lui e o femeie mai optimista, sa zicem asa, dar el este un baiat cu picioarele pe pamant. Stie foarte bine ce trebuie sa faca pentru a putea antrena in strainatate", a conchis Becali.

Reactia lui Becali vine dupa ce Anamaria Prodan anuntase ca isi doreste din tot sufletul ca Laurentiu Reghecampf sa plece din vara de la Steaua.

Egal cu scandal intre Rapid si Steaua

Partida dintre Rapid si Steaua s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Scorul a fost deschis de Ovidiu Herea, in timp ce Bourceanu a egalat pentru stelisti.

Dupa acest rezultat, Steaua ramane lider in Liga 1, cu un avans de 16 puncte fata de locul doi, ocupat de Petrolul. Rapid este pe 7, la 26 de puncte in spatele Stelei.

C.S.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Laurentiu Reghecampf Gigi Becali, #Gigi becali Steaua, #Gigi Becali Reghecampf, #Anamaria Prodan Becali , #Steaua