Becali: "Am mituit un arbitru"

Marti, 18 Martie 2008, ora 09:09
3075 citiri
Becali: "Am mituit un arbitru"

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, prezent luni seara in studioul Telesportului, a fost cuprins de un moment de sinceritate si a recunoscut ca a mituit un arbitru, atunci cand si-a facut intrarea in lumea fotbalistica.

"Va zic sincer: Am dat 10.000 de dolari unui arbitru cand am intrat in fotbal. Mi-a zis cineva ca fara bani la arbitri, nu poti castiga. Era un meci cu Brasovul in care pana la urma am pierdut punctele. Le-am cerut socoteala intermediarilor si mi-au zis ca ceilalti au dat bani mai multi ca mine".

"Atunci m-am enervat si am cerut banii inapoi. M-am jurat ca in viata mea nu mai fac nimic. Singurul lucru pe care l-am facut, si pe care il consider moral, este sa motivez adversarele celor cu care ma lupt pentru titlu", a declarat Becali.

Patronul din Ghencea a anuntat ca a platit si un jucator, dar spune ca in momentul de fata, nu a facut nici un aranjament.

"Se intampla tot acum vreo sapte ani, la un meci cu Astra. A dat ala un gol de la vreo 40 de metri si de-atunci m-am lecuit. Acum pot sa jur in biserica: nu am facut niciun fel de aranjamente", a incheiat latifundiarul.

Adversar complicat pentru campioana Steaua în sferturile EuroCup
Adversar complicat pentru campioana Steaua în sferturile EuroCup
Campioana României la polo masculin, Steaua Bucureşti, va întâlni formaţia spaniolă Astralpool CN Sabadell, în sferturile de finală ale LEN Euro Cup, conform tragerii la sorţi de marţi....
Sorana Cîrstea rupe tăcerea în legătură cu Simona Halep. Ce crede despre întoarcerea rivalei sale
Sorana Cîrstea rupe tăcerea în legătură cu Simona Halep. Ce crede despre întoarcerea rivalei sale
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Miami (SUA), fiind învinsă în două seturi, 6-3, 6-2, de americanca Danielle...
#Becali, #Steaua, #declaratie, #arbitru, #mituit, #10000, #euro, #jucator, #astra, #recunoaste , #Steaua