Becali ameninta din nou ca-si taie capul

Duminica, 04 Septembrie 2011, ora 17:44
4409 citiri
Becali ameninta din nou ca-si taie capul

Gigi Becali a amenintat ca isi va taia capul in cazul in care Banel Nicolita nu-i va face fata lui Franck Ribery in meciul dintre Romania si Franta.

"E posibil ca acel galben pe care l-a luat Torje sa fie in favoarea noastra, poate sa fie ceva de la Dumnezeu. Pentru ca acum va juca Banel... Si daca joaca Banel, va dati seama ca este ceva extraordinar! El face foarte bine faza defensiva! Daca Ribery va misca in fata lui Banel, imi tai capul! Cum n-a miscat Zicu, asa nu va misca nici Ribery. Banel nu-l lasa s-o atinga! E dat naibii Banel!", a spus Gigi Becali dupa slujba de duminica.

Patronul Stelei a comentat apoi sansele Romaniei sa invinga Franta, considerand ca avem nevoie de ajutor divin.

"Franta o batem numai daca vrea Dumnezeu. Eu sper ca va tine cu noi datorita situatiei economice. Poate ca vrea sa repare nedreptatile care au fost facute fata de Piturca. Cu entuziasm, cu tribunele pline, cu ambitie multa si putina relaxare din partea francezilor sper sa castigam meciul asta. Desi ar fi o minune, nu avem dreptul sa spunem ca nu putem sa-i batem.

Putem castiga doar daca vom juca asa cum a facut Levy la Sofia. 4-5-1, sa stea unul in fata si sa dea gol. Ei o sa iasa la joc, le mai dam unul, facem 2-0 si apoi o sa vina calare pe noi sa ne mai dea un gol. Nimic nu este imposibil. La Piturca, totul este calculat milimetric. Este genul de om care si cand doarme viseaza cum sa faca echipa. Asa era si la poker", a adaugat Becali.

Partida dintre Romania si Franta va avea loc marti, de la ora 21:30, in format LIVE text pe site-ul Ziare.com.

Inaintea acestui meci, Romania ocupa locul patru in grupa D, cu 11 puncte.

Penalty executat de președintele Franței, Emmanuel Macron. Unde s-a dus mingea VIDEO
Penalty executat de președintele Franței, Emmanuel Macron. Unde s-a dus mingea VIDEO
Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a jucat miercuri într-un meci în scopuri caritabile, alături de foste glorii ale fotbalului francez şi mondial, reuşind să transforme o lovitură de...
Flotila românească a dat drumul la ”motoare”. Performanță majoră în prima zi la Europene
Flotila românească a dat drumul la ”motoare”. Performanță majoră în prima zi la Europene
România a calificat direct în finalele pentru medalii şase echipaje din cele 13 cu care participă la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria), în urma curselor de joi. La...
#Gigi Becali, #Steaua, #Romania, #Franta, #Banel Nicolita , #Steaua
Comentarii