Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Becali: Bucsaru si-ar taia o mana ca sa scape de Dragomir

Miercuri, 14 Aprilie 2010, ora 07:24
1361 citiri
Becali: Bucsaru si-ar taia o mana ca sa scape de Dragomir

Patronul Stelei, Gigi Becali, continua razboiul cu seful LPF, Dumitru Dragomir, si sustine ca impotriva acestuia s-a declarat si patronul campioanei Romaniei, Dumitru Bucsaru.

"Bravo lui Stefan, tot respectul, a facut lucrurile pe fata. A zis ca nu ii e frica lui de Dragomir, ca face ce vrea pe banii lui! Mitica Bucsaru renunta si la o mana ca sa scape de Dragomir!

Am suficiente semnaturi, deja nu se mai poate glumi cu atatia oameni care baga milioane de euro in fotbal!", a declarat finantatorul din Ghencea, la GSP TV.

Gigi Becali a prezentat marti lista cluburilor din Liga 1 care doresc inlaturarea lui Dumitru Dragomir din fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal, alaturi de Steaua fiind si Rapid, Unirea Urziceni, Ceahlaul sau Pandurii Targu Jiu.

Gigi becali a pornit un adevarat razboi cu Dumitru Dragomir pe care si-a propus sa-l schimbe de la sefia LPF. Pentru a realiza acest lucru, latifundiarul din Pipera intentioneaza sa convoace o Adunare Generala a Ligii in care "Corleone" sa primeasca un vot de blam.

Miza razboiului fara limite dus de cei doi in ultima vreme este recunoscuta mai mult sau mai putin fatis de ambii "combatanti" - banii pe care echipa campioana ii va incasa din participarea in grupele Ligii Campionilor, adica cel putin 12-14 milioane de euro.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Dumitru Bucsaru, #Gigi Becali, #Dumitru Dragomir , #Steaua