Becali da ordine in vestiarul Stelei: Luati titlul!

Marti, 21 Aprilie 2009, ora 08:24
1372 citiri
Becali da ordine in vestiarul Stelei: Luati titlul!

Bagati in cantonament cu doua zile inaintea partidei cu CFR, stelestii s-au trezit in vestiar chiar cu finantatorul Gigi Becali.

Patronul gruparii din Ghencea si-a exprimat toate nemultumirile si le-a ordonat jucatorilor sai sa termine sezonul in fruntea clasamentului.

"Pai bine ma baieti, eu ma asteptam ca in perioada asta in care eu am fost in arest sa strangeti si voi randurile, sa va mobilizati si sa castigati meciurile astea cu Pandurii, cu Farul. Asta nu e atitudine.

Dinamo a pierdut la Iasi unde credeam ca e imposibil sa se intample asa, iar noi am castigat la Medias! Pai nu vedeti, ma, ca e un semn de la Dumnezeu ca se poate? Gata, de azi va ordon sa luati titlul!", a tunat Gigi Becali, informeaza Gazeta Sporturilor.

Pantronul din Ghencea l-a criticat si pe Dorin Goian pentru declaratiile facute in ultima vreme.

"Mai, Goe, ce tot vorbesti tu ca nu mai avem sanse la titlu si ca va intereseaza numai un loc de Cupa UEFA? Mai baiatule, asa nu-i incurajezi deloc pe jucatorii mai tineri! Ce e resemnarea asta? Asta e atitudine de capitan? Uite, o sa vedeti ca vom lua titlul", a continuat latifundiarul.

Marius Lacatus a fost si el vizat, caruia Becali i-a transmis ca vrea titlul cu orice pret.

"Bai, Marius! Ce demisie, nedemisie! Gata, mai sunt noua meciuri, esti la opt puncte de titlu, vreau sa imi iei campionatul! Si cu asta basta", a incheiat Gigi Becali.

Steaua ocupa pozitia a 7-a in clasamentul Ligii I, la 8 puncte de liderul Dinamo.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Eroul lui FCSB din partida cu Universitatea Craiova, Florinel Coman, a declarat că acesta va fi ultimul lui sezon la echipa roș-albastră, iar patronul Gigi Becali a confirmat transferul....
#Gigi Becali, #vestiarul Stelei, #Steaua ia titlul , #Steaua