Becali desfiinteaza echipa a doua

Duminica, 30 Mai 2010, ora 23:27
2183 citiri
Becali desfiinteaza echipa a doua

Ajuns la fundul sacului, Gigi Becali va desfiinta echipa a doua a clubului. Dupa ce a investit peste 1 milion de euro, Becali se declara infrant de criza si va pune lacatul pe echipa a doua.

De proiectul "Arsenal de Romania" s-a ales praful. Becali nu mai are bani sa tina in viata echipa a doua, pe care o va desfiinta in aceasta vara, desi aceasta a avut un parcurs bun la primul sezon in Liga 2.

Cei mai buni jucatori de la echipa a doua vor face pasul catre echipa care va fi pregatita de Victor Piturca, in timp ce ceilalti vor fi imprumutati spre Buzau.

Surse din anturajul Stelei sustin ca Becali a discutat deja cu oficialitatile din Buzau, care si-au dat acordul sa primeasca paroximativ zece jucatori de la echipa a doua a Stelei.

In schimbul acestui serviciu, buzoienii vor avea si din toamna echipa in Liga 2, dupa ce la finalul acestui sezon vor retrograda. Gloria Buzau, cunoscuta in trecut sub numele "Steluta", va evolua pe locul echipei a doua a Stelei si isi propune ca in doi ani sa ajunga in Liga 1.

C.M.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #steaua II , #Steaua