Becali: Eu am meritul principal la Steaua

Vineri, 29 August 2008, ora 07:22
1602 citiri
Becali: Eu am meritul principal la Steaua

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a vorbit intr-un interviu despre rolul sau in echipa lui Lacatus, despre investitii si despre calificarea in Liga Campionilor. Becali a declarat ca el a fost cel mai important om, spunand ca strategia i-a apartinut in totalitate.

"Eu am fost cel mai important. Poate sa spuna fiecare ce o vrea, dar conducatorul e decisiv. Toata strategia eu am facut-o, toti banii eu i-am bagat. Toate razboaiele eu le-am dus, cu Dinamo, cu CFR, cu FRF, cu LPF, cu alti oameni din fotbalul romanesc. Eu am meritul principal. Eu am iesit mereu in fata, eu am fost suspendat, eu am fost blamat. Mentalitatea mea nu e comunista, e capitalista. Daca Steaua va ajunge vreodata jos, eu voi fi responsabil, pentru ca eu conduc. Pana la urma, cine a adus toti oamenii de valoare din club? Cine l-a adus pe MM Stoica, cine l-a adus pe Olaroiu, cine l-a adus pe Lacatus. Cine a platit salariile jucatorilor, cine le-a dat prime mari? Eu am ales totul. Cand am reusite, ca acum, sunt de apreciat, cand vor fi esecuri, tot eu voi fi de acuzat" a spus Becali pentru gsp.

Latifundiarul a continuat spunand ca fara Steaua fotbalul din Romania nu ar conta in Europa.

"Stiti cum se imparte fotbalul romanesc? In Steaua si restul lumii. Steaua e totul in Europa, uitati-va si la punctele pe care le-am adus Romaniei si la tot. Pai, CFR sa zica mersi ca s-a dus pe munca noastra in grupe", a incheiat patronul Stelei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Antrenorul Simonei Halep: ”I se umflă vena de la gât”. Dezvăluirea tenismenei
Antrenorul Simonei Halep: ”I se umflă vena de la gât”. Dezvăluirea tenismenei
După meciul pierdut cu Paula Badosa la Miami, Simona Halep a anunțat că și-a ales un nou antrenor, pe spaniolul Carlos Martinez (49 de ani). "Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o...
Șeful Pentagonului și-a sunat omologii din Orientul Mijlociu și Europa. Ce mesaj categoric a transmis
Șeful Pentagonului și-a sunat omologii din Orientul Mijlociu și Europa. Ce mesaj categoric a transmis
Secretarul american al apărării, Lloyd Austin, a avut luni convorbiri telefonice cu omologii săi din Orientul Mijlociu şi Europa, exprimându-şi sprijinul pentru Israel după atacurile...
#Becali, #Steaua, #merit, #antrenor, #Europa, #puncte , #Steaua