Becali explica mutarea Stelei din Ghencea

Joi, 16 Iunie 2011, ora 13:43
3620 citiri
Becali explica mutarea Stelei din Ghencea

Gigi Becali a explicat motivele pentru care a ales sa mute Steaua din Ghencea. Finantatorul spune ca nu e vorba neaparat de bani, cat de neintelegerile cu generalii Armatei.

"Nu e vorba numai de bani, ca ma saraceste pe mine. E diferenta mare de suma intre Steaua si celalalte echipe. E imensa, e enorma! Ar trebui sa ma coste chiria pe un an 600.000 de euro. E enorm. Alte cluburi nu platesc nimic, ba mai si primesc 2-3 milioane de la primarii.

Toata ziua aud ca trebuie sa evacuez baza, am fost dat in judecata. Sunt niste lucruri murdare care ma scarbesc. Plec, ii las sa faca ce vor ei, sa vada toata lumea ce se intampla in Tara Romaneasca. Nu intereseaza pe nimeni ca vorbim de un bun national. Plec si joc pe Arena National.

Dupa ce castig procesul cu sigla si cu marca, ca nu am nici un dubiu, o sa le dau eu marca, dar vreau doar sa le demonstrez ca n-au dreptate. S-a ajuns intr-un punct in care e vorba doar de rautate si invidie. Satana este deja langa ei, ii tine de maini si de urechi." , a declarat Gigi Becali, la GSP TV.

Steaua a plecat din Ghencea. Vezi unde vor juca "ros-albastrii"

Vezi cum arata noua "casa" a Stelei

Steaua si-a reluat joi pregatirile in vederea noului sezon la baza sportiva de la Mogosoaia, complex construit si detinut de Federatia Romana de Fotbal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Steaua Bucuresti, #Steaua mutata Ghencea , #Steaua