Becali face presiuni pentru a castiga campionatul

Luni, 07 Aprilie 2008, ora 07:40
2703 citiri
Becali face presiuni pentru a castiga campionatul

Patronul Stelei, Gigi Becali, a aratat din nou ca este in stare de orice pentru ca echipa din Ghencea sa castige acest campionat, iar dupa ce in urma cu cateva saptamani latifundiarul anunta cu o mandrie nespusa ca a platit un arbitru si ar fi in stare sa ofere 30 de milioane de euro pentru ca Steaua sa ia campionatul, o noua suspiciune a aparut inaintea meciului de duminica seara cu Dacia Mioveni.

Antrenorul Daciei, Sorin Cartu, s-a intalnit la restaurantul "Doi Cocosi", patronat de verii Becali si Gigi Netoiu, cu Virgil Becali, varul lui Gigi, si conform martorilor, tehnicianului i s-a oferit o valiza, urmarea fiind una simpla: Dacia Mioveni a pierdut in Ghencea cu 2 - 0.

"S-a dus la un restaurant, care-i problema? Bateti campii! In diplomatul ala e o cutie de table si cateva pachete cu euro! Joc eu din cand in cand cu Netoiu! Daca ma duceam eu, stateam la masa si cu Netoiu, si cu Sorin Cartu, si cu jucatorii Mioveniului. Care-i problema? Daca eram acolo, ieseam cu Sorin Cartu de gat!", s-a aparat latifundiarul.

"Era si Deaconu la intalnire?", a intrebat ironic directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, cand a aflat "patania".

"Am inteles acum ca in loc de celebra punga, este vorba de o valiza, FRF ar trebui sa se sesizeze si sa faca o ancheta", a declarat oficialul clubului din Giulesti.

"E evident ce s-a intamplat la intalnirea dintre Virgil Becali si Sorin Cartu. Dar, daca voi spune ce cred, vom fi depunctati de Federatie. Ma gandesc cu groaza ca vom intalni Steaua in Ghencea", a declarat presedintele Poli Stiintei Timisoara, Marian Iancu.

Iuliu Muresan, presedintele CFR-ului, s-a abtinut in a face declaratii, dar si-a exprimat gandurile subtil si mai mult decat evident.

"Am ramas masca atunci cand am vazut imaginile! Sunt mut! Lucrurile sunt clare ca lumina zilei, dar nu pot comenta, ca sa nu ma suspende FRF si apoi sa fim depunctati", a spus oficialul clujean.

Dupa victoria Stelei in fata Daciei Mioveni si a infrangerii CFR-ului, Gigi Becali isi face deja planurile, dupa ce inainte si dupa meci, acesta a cantat "Cu noi este Dumnezeu".

"Sunt foarte bucuros pentru victoria Stelei, dar si faptul ca Pandurii au invins CFR Cluj. Am stiut eu ce am spus cand am afirmat ca am mai mare incredere in Pandurii decat in Dinamo. Sa termine cu declaratiile la adresa Stelei cei de la CFR, pentru ca, in cazul in care continua, o sa fac niste dezvaluiri, cu martori oameni din fotbal. Steaua a jucat toate meciurile pe teren, ca si Rapidul. De aceea suntem pe primul loc. Va spuneam dupa meciul cu Poli Iasi ca vom avea 14 victorii consecutive. Pana acum avem 7", a declarat Becali.

Intr-o interventie telefonica la Sport.ro, latifundiarul i-a adresat un indemn lui Meme Stoica: "Mihai, trebuie sa le dai si tu cate doua-trei sute de mii de euro prima jucatorilor tai. O sa vorbesc si cu Mitica Bucsaru (n.r. finantatorul Unirii), sa dati bani la baieti sa incurce CFR-ul", a declarat patronul Stelei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Campionul mondial din 1994 cu Brazilia, atacantul Romario, a făcut pe Instagram un anunț important. Acesta va reveni pe gazon deși are 58 de ani. Romario este atacantul de legendă al...
Un fost jucător al lui Gigi Becali, atac la Florin Talpan pe tema mărcii Steaua: Trebuie să ai halucinații
Un fost jucător al lui Gigi Becali, atac la Florin Talpan pe tema mărcii Steaua: Trebuie să ai halucinații
Fostul căpitan al ”roș-albaștrilor”, Alex Bourceanu, a declarat faptul că în opinia lui brandul Steaua a rămas la clubul patronat de Gigi Becali. Bourceanu l-a contrat pe Florin Talpan...
#Becali, #blat, #cartu, #Dacia, #mioveni, #Steaua, #pandurii, #CFR, #Muresan, #zotta , #Steaua