Becali: I-am promis lui Dayro ca il readuc la prima echipa

Marti, 08 Septembrie 2009, ora 09:51
2291 citiri
Becali: I-am promis lui Dayro ca il readuc la prima echipa

Finantatorul formatiei din bulevardul Ghencea insista pentru promovarea lui Dayro Moreno la prima echipa deoarece i-a promis fotbalistului acest lucru in momentul in care a acceptat o importanta reducere a salariului.

"Eu i-am facut o promisiune baiatului in momentul in care el a revenit la echipa. I-am propus o micsorare drastica de salariu, de la 15.000 de euro pe luna la doar 5.000, iar el a acceptat. In acel moment, i-am spus ca imi iau angajamentul ca il voi readuce la echipa mare atunci cand va fi pregatit", a spus Becali la GSpTV.

Latifundiarul a explicat apoi si cum a ajuns mijlocasul columbian pe lista UEFA, precizand ca cel pe care l-a inlocuit a fost Ovidiu Petre.

"Ei, la club, acolo, au facut o lista si apoi a venit Argaseala cu ea la mine. L-am intrebat: 'Ovidiu Petre e apt?' Mi s-a zis ca ar putea juca doar in ultimele 3 meciuri, cite 15-20 de minute. Si atunci le-am zis: 'Pentru ce e pe lista? Scoateti-l si puneti-l pe Dayro!'. Daca tot i-am zis lui Dayro ca trebuie sa traga tare ca-l vom lua inapoi la echipa mare, atunci, hai sa ne tinem de treaba asta", a mai spus Gigi Becali.

Dayro Moreno a fost in centrul unui scandal imens in aceasta vara. Jucatorul sud-american nu a mai vrut sa revina la Steaua si, timp de mai multe luni, impresarul sau i-a cautat o echipa unde sa se antreneze.

Amenintat cu suspendarea de ros-albastri, columbianul a revenit in cele din urma in Romania, dar antrenorul Cristiano Bergodi l-a trimis la echipa secunda fiind nemultumit de atitudinea mijlocasului.

Ultimul episod din aceasta adevarata telenovela s-a petrecut in urma cu o saptamana, atunci cand Steaua a trimis catre UEFA lista cu jucatorii care vor evolua in grupele Europa League. Unul dintre fotbalistii cu evolutii bune in preliminariile competitiei, Rafal Grzelak, a fost scos din aceasta lista iar Dayro Moreno a fost inclus peste capul antrenorului.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #dayro moreno, #contract Dayro Moreno Steaua, #lista UEFA Steaua , #Steaua