Becali ii pune la punct pe Meme Stoica si Stoichita

Sambata, 14 Aprilie 2012, ora 09:10
2458 citiri
Becali ii pune la punct pe Meme Stoica si Stoichita

Gigi Becali nu concepe alt rezultat decat victoria in partida cu Otelul Galati si ii pune la zid pe Meme Stoica si pe antrenorul Stoichita, care s-au declarat multumiti si cu o remiza.

"Avem nevoie 100% de victorie la Galati. E problema lui Stoichita si a lui Meme ca ei zic ca nu-i rau si un egal. Bat campii amindoi sau vorbesc sa ia presiunea de pe echipa. Ce sa fac cu egal? Noi trebuie sa batem. Ce egal?

Pai, ai facut egal, la revedere titlu. Daca esti echipa cu pretentii, trebuie neaparat sa castigi acest meci. Daca nu bati, inseamna ca n-ai valoare", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Latifundiarul din Pipera s-a declarat incantat de delegarea lui Alexandru Tudor pentru meciul de la Galati, un arbitru neagreat de Dorinel Munteanu.

"Vreau sa-l felicit pe Craciunescu pentru decizie. Normal ca lui Dorinel Munteanu nu-i convine, pentru ca el vrea razboi. Otelul vrea sa joace mai tare, iar Tudor nu te lasa decat sa joci fotbal. Faultezi, galben, galben, rosu si gata.", a mai spus finantatorul gruparii "ros-albastre".

Meciul dintre Otelul Galati si Steaua este programat sambata, de la ora 20:00, si va fi transmis in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Becali Meme Stoica, #Steaua Otelul Liga 1, #Gigi Becali , #Steaua