Becali ii pune la punct pe Reghecampf si Meme Stoica: Sa nu mai plangeti dupa jucatori!

Joi, 23 Iunie 2016, ora 21:08
7076 citiri
Becali ii pune la punct pe Reghecampf si Meme Stoica: Sa nu mai plangeti dupa jucatori!
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Gigi Becali, finantatorul Stelei, si-a pus la punct, public, principalii colaboratori de la echipa, pe antrenorul Laurentiu Reghecampf si pe directorul sportiv Meme Stoica.

Latifundiarul a dezvaluit ca cei doi nu mai au voie sa ii ceara noi transferuri, asta desi lotul vicecampioanei e unul destul de "subtire".

"Am vorbit cu Reghe si Meme si le-am spus: Nu vreau sa mai cereti niciun jucator! Daca Dumnezeu ma va indruma sa mai luam vreun atacant, e posibil, dar voi nu mai vreau sa plangeti dupa jucatori! Nu mai au voie sa ceara! Eu am voie sa caut.

In opinia mea, avem o echipa puternica, desi ce s-a intamplat pe finalul campionatului m-a facut sa cred ca nu mai cunosc fotbal. Totusi, indraznesc sa zic ca avem un lot puternic, dar cu o jumatate de gura, ca m-a destabilizat ce a jucat echipa in ultima perioada", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Acesta a facut si o scurta analiza a echipei, concluzionand ca este un lot care trebuie sa aiba rezultate.

"La mijloc ii avem pe Stanciu, Hamroun, Chipciu si Popa, care sunt sunt de mare valoare. Sunt eu subiectiv? Avem 6 mijlocasi centrali. Am insistat cu Achim, pentru ca nu greseste. E putin lentut, dar are viziunea jocului. Mijloc avem, avem si fundasi centrali. Avem si fundasi laterali buni. Nu inteleg, cum sa nu avem rezultate cu echipa asta?", a mai spus acesta.

Citeste mai mult despre cele doua transferuri facute joi de Steaua

Totusi, Becali nu crede ca Steaua este suficient de puternica pentru a accede in grupele Champions League.

"E aproape o minune sa intram in grupele Ligii Campionilor. Cred ca vom trece de turul 3, nu sunt echipe extraordinar de bune. Dupa aia dam deja de mari echipe si numai o minune ne poate califica. In grupele Europa League putem merge, apoi voi intari echipa la anul pentru campionat. Putem incasa 10 milioane si din Europa League", a incheiat finantatorul Stelei.

Steaua a renuntat in aceasta vara la 13 jucatori, aducand in schimb numai cinci fotbalisti noi.

Iar plecarile nu se opresc aici, alti oameni din lotul lui Reghecampf urmand a fi indepartati de la echipa in cel mai scurt timp.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Becali Steaua transferuri, #Reghecampf Meme Stoica Steaua, #Steaua transferuri 2016 , #Steaua