Becali ii raspunde lui Dragomir: E bolnav psihic

Joi, 30 Iunie 2011, ora 13:14
1603 citiri
Becali ii raspunde lui Dragomir: E bolnav psihic

Gigi Becali nu a intarziat sa-i raspunda lui Dumitru Dragomir, dupa ce presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a declarat ca Steaua nu trebuia sa primeasca licenta pentru Liga 1 din cauza datoriilor.

"Bate campii, tot ce aude prin piata spune la televizor. E bolnav psihic acest om. Cand imbatrinesc, unora li se sclerozeaza mintea. Eu imbatranesc frumos. Tot ce a spus in conferinsa de presa sunt numai minciuni. Datorii catre fostul club nu am, nici catre jucatori. El nu vrea sa dea explicatii, nu poate decat sa jigneasca. Trebuie dus la balamuc pentru ca e un om bolnav.

Daca am luat clubul fraudulos e de competenta instantelor de judecata. Au anchetat vreo cinci ani procurorii acest caz si nu au gasit nimic. Eu am adus 100 de milioane de euro in fotbalul romanesc, practic eu am salvat fotbalul de la noi. Trebuie sa tina cont ca, daca Steaua se retrage din drepturile de televizare, atunci nu mai ia nici 20 de milioane de euro.

Minte ca am fi votat acel comision de 5%, dar o sa vedeti ca vom castiga in instanta o parte din acele 2.5 milioane de euro. O sa fac plangere in instanta pentru gestionare frauduloasa. De la el ma astept la orice, stiam ca o sa inceapa cu jignirile. Asta e 'placa' lui de mult timp, nu de ieri sau azi.", a spus Becali la GSP TV.

Dumitru Dragomir a continut joi razboiul pe care il are cu Gigi Becali si a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca patronul Stelei i-a cerut spaga pentru a nu-l da jos de la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dragomir: Becali mi-a cerut spaga

Dragomir cere retrogradarea Stelei

"Mitica de la Liga" a mai declarat ca gruparea "ros-albastra" are aproape 15 milioane de euro datorii la stat.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Eroul lui FCSB din partida cu Universitatea Craiova, Florinel Coman, a declarat că acesta va fi ultimul lui sezon la echipa roș-albastră, iar patronul Gigi Becali a confirmat transferul....
#Gigi Becali, #Dumitru Dragomir, #Steaua retrogradata Liga II, #razboi Becali Dragomir , #Steaua