Becali ii terfeleste pe dinamovisti

Marti, 22 Ianuarie 2013, ora 08:51
2205 citiri
Becali ii terfeleste pe dinamovisti

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a inceput razboiul cu cei de la Dinamo dupa ce a anuntat ca a facut oferte oficiale pentru doi jucatori ai echipei din Stefan cel Mare.

"Ros-albii" au reactionat, sustinand ca pe adresa clubului nu au venit acele oferte, suficient pentru ca latifundiarul sa aiba o iesire nervoasa.

Astfel, Becali sustine ca cei de la Dinamo "sunt nimeni", in timp ce el "lucreaza la nivel european", permitandu-si sa plateasca si 10 milioane de euro pe un jucator.

"Da, am facut oferta, vreau sa dau doua milioane de euro pe Alexe si unul pe Nica. Eu nu-i iau pentru ca imi plac mie, ii iau ca sa-i vand. Pai eu o sa-l vand pe Nica cu 7 milioane de euro, de la ei nu pleaca nici macar pe un milion! Ei sunt nimeni, eu sunt Gigi Becali! Pai cine cumpara jucatori de la Dinamo?

Astia de la Dinamo nu stiu cine e Gigi Becali! Eu lucrez la nivel european acum, imi permit sa dau si 10 milioane de euro pe un jucator! Eu le dadeam trei milioane deuro pe doi jucatori. Pai tu intri in insolventa si refuzi banii? Vrei sa mori definitiv sau vrei sa traiesti?", a tunat Gigi Becali la GSpTV.

Clubul Dinamo a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca nu a primit nicio oferta pentru Alexe si Nica.

Marius Alexe are 22 de ani si poate evolua ca mijlocas ofensiv in banda sau atacant. De partea cealalta, Constantin Nica are 19 ani si joaca pe pozitia de fundas dreapta.

M.D.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Becali transfer jucatori Dinamo, #Alexe Nica transfer Steaua, #Becali transferuri Steaua 2013, #Steaua transferuri 2013 , #Steaua