Becali il ameninta pe Iancu: O sa dispari din fotbal

Joi, 31 Martie 2011, ora 21:07
2509 citiri
Becali il ameninta pe Iancu: O sa dispari din fotbal

Derbiul FC Timisoara - Steaua provoaca un nou razboi al declaratiilor in Liga 1. Gigi Becali l-a amenintat pe Marian Iancu, presedintele banatenilor, cu excluderea din fotbal.

"M-a suparat atat de tare Iancu ca nu o sa mai merg la meci! O sa vada el ca in maxim doi ani dispare din fotbal! El e cel mai rau patron din Liga 1, mereu provoaca. A mai fost unul ca el, Florea, la Rocar, o sa dispara la fel ca el!" a tunat Gigi Becali la GSP TV.

Marian Iancu i-a transmis lui Becali ca il asteapta 30.000 de suporteri care il vor huidui pe stadionul Dan Paltinisanu.

"Il invit pe Gigi Becali sa deschida geamul de la loja si sa-i salute pe cei 30 de mii de suporteri. Va primi exact ce primeste si de la peluzele din Ghencea.", a spus Iancu.

Iancu, despre demiterea lui Lucescu si meciul cu Steaua

Stan il ataca pe Iancu

Intalnirea FC Timisoara - Steaua se va disputa sambata, cu incepere de la ora 19:30, si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Inaintea acestei dispute, Timisoara ocupa locul doi in Liga 1, cu 46 de puncte, in timp ce Steaua se afla pe pozitia a 6-a, cu 10 puncte mai putin.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Marian Iancu, #razboi Becali Iancu, #Timisoara Steaua Liga 1 , #Steaua