Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Becali, incantat de Sorin Cartu

Marti, 15 Martie 2011, ora 19:47
1746 citiri
Becali, incantat de Sorin Cartu

Patronul Stelei, Gigi Becali, se declara incantat de noutatile pe care le-a adus Sorin Cartu la echipa si este convins ca "ros-albastrii" nu vor mai pierde pana la finalul sezonului.

"Cartu a schimbat totul si va schimba totul din temelie. A luat-o de la zero. Are caramida, are materiale, face altceva, face casa de la zero. Va baga alti jucatori decat cei care au evoluat pana acum. N-ati vazut?

Mizeaza pe Radut la centru, la mijloc pe Gardos si Bicfalvi, pe Banel il vede fundas dreapta. L-a bagat si pe Martinovic. Normal ca-mi place. L-a bagat pe Onofras, pe care eu voiam sa-l dau, si a dat pasa de gol. Daca ii vor iesi aceste schimbari, inseamna ca e un antrenor mare.

Ceea ce face el este exact ceea ce mi-au spus altii. Mie mi-a spus Hagi ca o echipa trebuie sa aiba un ax central puternic. Poate mai facem egaluri, dar n-o sa mai pierdem, vom primi gol foarte greu.", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Sorin Cartu a debutat cu victorie pe banca Stelei, scor 1-0, in fata Victoriei Branesti.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Sorin Cartu, #Steaua Bucuresti , #Steaua