Becali, la un pas de o teapa de 500 de mii de euro

Duminica, 08 Ianuarie 2012, ora 09:19
3102 citiri
Becali, la un pas de o teapa de 500 de mii de euro

Gigi Becali este la un pas sa ia o teapa de 500.000 de euro in cazul transferului lui Iasmin Latovlevici la Saint-Etienne.

Dintr-o neglijenta a lui Becali, oferta francezilor pentru fundasul stanga este de doua ori mai mica. Francezii de la Saint-Etienne au anuntat ca nu mai vor sa plateasca 1 milion de euro, ci doar 500.000.

Cum s-a ajuns la acest lucru? In urma cu sapte luni, Steaua i-a oferit impresarului lui Latovlevici o hartie prin care putea sa-l vanda pe jucator pentru 500.000 de euro, iar acesta le-a prezentat-o francezilor, care au micsorat imediat oferta initiala.

Gigi Becali a luat foc dupa aflarea acestui lucru si l-a amenintat pe Florin Iacob ca-l lasa fara licenta de impresar.

"A venit Iacob asta sa isi bage comisioane mari in contract. Pai va zic eu cum a fost. A venit acum 7-8 luni sa ma intrebe daca e de vanzare Latovlevici, i-am zis 'da, ma, vreau 500 de mii pe el'. Dar asta era inainte sa joace baiatul la nationala si inainte sa aiba meciurile astea in Europa League. Daca nu dau 1,5 milioane ia sa stea ma baiatul la Steaua, ia gata ma tata, ce are... facem concurenta pe posturi si gata! I-am zis lui Iacob ca nu mai vede niciun ban de la mine, si ii iau si licenta! Pai nu vedeti ca ne blocheaza activitatea noastra de milioane de euro?", a spus Gigi Becali la GspTV.

Patronul Stelei crede ca transferul se va face pentru suma de 1 milion de euro, insa ramane de vazut cum ii va convinge pe francezi sa dubleze ultima oferta.

C.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Campionul mondial din 1994 cu Brazilia, atacantul Romario, a făcut pe Instagram un anunț important. Acesta va reveni pe gazon deși are 58 de ani. Romario este atacantul de legendă al...
#Gigi Becali, #Steaua, #Iasmin Latovlevici, #Florin Iacob , #Steaua