Becali: Nu exista cale de impacare cu fanii, m-au injurat prea mult

Joi, 15 Octombrie 2009, ora 15:03
944 citiri
Becali: Nu exista cale de impacare cu fanii, m-au injurat prea mult

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a comentat anularea amenzii pe care trebuia sa o plateasca din cauza incidentelor de la partida cu Gloria Bistrita.

"S-a facut dreptate, am facut contestatie la decizia initiala a Comisiei de Disciplina si am obtinut reducerea suspendarii terenului, dar si anularea amenzii. Era cel mai mare circ daca trebuia sa platesc 40.000 de lei. Adica sunt injurat si mai dau si bani pentru asta? Bine ca s-a decis asa", a spus Gigi Becali.

Comisia de Disciplina a LPF a decis, miercuri, ca Steaua sa joace doar o singura etapa fara spectatori, dupa ce a revizuit decizia initiala care prevedea ca ros-albastrii sa dispute doua partide cu portile inchise.

Omul de afaceri din Pipera a vorbit si despre conflicul cu suporterii formatiei din Ghencea.

"Nu mai exista nicio cale de dialog cu ei, pentru ca au fost prea multe injuraturi si insulte la adresa mea. Nu am mai mandatat pe nimeni sa discute cu ei, nici pe Argaseala, nici pe altcineva. Meciul cu Bistrita a dus la aceasta decizie a mea. Acum, voi lasa legea sa-si urmeze cursul, ei sunt filmati, bagati in baza de date si apoi interzisi pe stadion, e simplu", a incheiat Becali.

Gigi Becali a fost din ce in ce mai contestat de fanii Stelei dupa ce l-a demis pe antrenorul italian Cristiano Bergodi.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #suporteri Steaua, #conflict Becali suporteri Steaua , #Steaua