Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Becali, reactie dura dupa anuntul Armatei: Nu platesc, sa-mi dea ei bani!

Marti, 24 Mai 2016, ora 14:16
5083 citiri
Becali, reactie dura dupa anuntul Armatei: Nu platesc, sa-mi dea ei bani!
Foto: Captura DigiSport

Gigi Becali a avut o reactie dura dupa ce Clubul Sportiv al Armatei a anuntat rezultatele evaluarii marcii "Steaua".

Latifundarul anunta ca nu are nicio intentie de a plati suma solicitata de militari pentru licentierea marcii si, in plus, nu recunoaste prejudiciul stabilit de evaluator.

"Ei au inregistrat marca in 2014, cum sa ceri bani pentru ceva ce ai inregistrat in 2014 si sa ceri bani din urma? Dar chiar daca ar fi avut-o de atunci, ei ar fi trebuit sa imi dea mie bani, pentru ca le-am facut publicitate.

Normal ca nu sunt interesat sa platesc. Ca sa pot eu sa platesc banii astia trebuie sa am profit, dar eu sunt pe pierdere. Trebuie sa produc 7-8 milioane de euro ca sa pot sa dau 4 milioane de euro", a declarat Becali la DigiSport.

Prejudiciu urias provocat Armatei de catre Steaua lui Becali: Licentierea marcii costa 3,7 milioane de euro pe an

In acelasi timp, finantatorul Stelei mai spune ca marca valoreaza numai atat cat este dispus cineva sa plateasca si solicita explicarea procedurii de evaluare.

"Acum trebuie sa o scoata la vanzare sa vedem cine plateste, pentru ca pretul corect este cat poate cineva sa dea, nu cat ceri tu. Nu mai punem la socoteala ca platesti banii pentru ceva ce nu devine al tau.

Daca vorbesc despre transparenta, sa dea evaluarea. In ce baza au evaluat asa? Asta inseamna transparenta. Ei vorbesc de transparenta, dar nu pun evaluarea, pe ce baza s-a facut. Arata evaluarea!", a mai declarat Becali.

Clubul Sportiv al Armatei a anuntat marti rezultatele evaluarii marcii Steaua.

Potrivit raportului de evaluare, licentierea pe un an a acestei marci costa aproape 3,7 milioane de euro, in timp ce prejudiciul produs de formatia lui Becali pentru folosirea fara drept a brandului se ridica la aproape 37 de milioane de euro.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Becali Armata proces, #Becali proces Armata marca Steaua, #Armata evaluare marca Steaua , #Steaua