Becali si Porumboiu, umiliti de "Gheata de Aur" a Romaniei

Miercuri, 23 Mai 2012, ora 07:31
7047 citiri
Becali si Porumboiu, umiliti de "Gheata de Aur" a Romaniei

Gigi Becali si Adrian Porumboiu, doi dintre cei mai puternici oameni din fotbalul romanesc, au fost umiliti de golgheterul acestui sezon de Liga 1, brazilianul Wesley Lopes.

Dorit de Becali la Steaua, "Gheata de Aur" a Romaniei a anuntat ca este gata sa se aseze la masa tratativelor, insa i-a transmis latifundiarului ca nu va renunta la salariul pe care il primeste la Vaslui.

"Stiu ca acum va incepe din nou nebunia din iarna cu Gigi, dar eu ii transmit lui ca, daca ma doreste, sa nu ma vrea din vorbe. Fapte trebuie! Asa din vorbe toti ma vor. Si Copos si Muresan si Becali, dar niciunul nu da bani pentru mine. Va amintiti in iarna cand v-am zis ca m-a pufnit rasul de ce oferta mi-a facut Gigi? Sunt curios pe cat o sa discute acum...", a spus Wesley in editia tiparita a Prosportului.

Un atac mult mai dur a lansat la adresa propriului patron, Adrian Porumboiu, pe care il acuza ca nu vrea sa bage bani in transferuri pentru ca Vasluiul sa ajunga in situatia de a castiga titlul de campioana.

"Trebuiau investiti mai multi bani in jucatori. Am avut meciuri din trei in trei zile si erau momente cand "Mister" (n.r - Augusto Inacio) se uita la banca de rezerve si nu avea pe cine sa trimita pe teren, nu putea sa faca o schimbare buna. Ce sa faci cu 11 jucatori care joaca din trei in trei zile? Noi nu suntem o masina pe care s-o duci la benzinarie si sa-ti alerge intruna... Si vorba aceea lasa-l pe Wesley, lasa-l pe Adailton sau pe Sanmartean sa faca treaba nu prea mai functioneaza.

Au fost zile cand faceam tratamente pana la doua dimineata doar ca sa pot sa joc a doua zi. Imi place sa dau totul pentru echipa mea, dar Porumboiu, de exemplu, nu gandeste la fel. El are bani multi, dar eu ii transmit ca ii are degeaba. Nu ii foloseste cum trebuie. Stiu ca o sa apara acum la televiziuni sa spuna ca sunt prost, frustrat si ca vorbesc tampenii, dar asta e adevarul. Porumboiu face ce vrea aici si e pacat pentru acest oras", a mai spus Wesley.

Wesley Lopes a fost golgheterul campionatului recent incheiat, insa a dinamitat atmosfera de la FC Vaslui anuntand ca vrea sa plece.

Brazilianul sustine ca s-a saturat sa ramana la o echipa modesta, el dorindu-si sa evolueze pentru o grupare care castiga trofee an de an.

M.D.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Becali Porumboiu umiliti Wesley, #Wesley pleaca Vaslui, #Wesley transfer Steaua , #Steaua