Becali simte o conspiratie si rupe relatiile cu Iordanescu

Vineri, 21 Septembrie 2012, ora 22:55
3090 citiri
Becali simte o conspiratie si rupe relatiile cu Iordanescu

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a simtit o conspiratie in jurul sau si a rupt relatiile cu principalul sau sfatuitor, Anghel Iordanescu.

Latifundiarul a intervenit astfel in conflictul dintre fostul selectioner si managerul echipei din Ghencea, Meme Stoica.

Becali sustine ca Anghel Iordanescu s-ar fi aflat in spatele actiunilor Ministerului Apararii, care a intentat o serie de procese Stelei.

"Eu nu ma bag peste ce face el acasa la Snagov. Eu nu cred ca el la ora asta iubeste mai mult Steaua decat Vaslui. Un miliard la suta Iordanescu iubeste Vasluiul mai mult.

Eu asa am cerut ca patron, Reghe a facut echipa asa incat sa fie pe placul patronului. Dorintele patronului nu au fost ca jucatorii aceia sa joace, el a spus sa se tina cont de meciul cu Rapid. Ce, eu sunt patron ca sa faci tu ce vrei la echipa? Sa faca asa Iordanescu la echipa lui, daca vrea.

Ma face sa cred ca a avut influenta si la procesul cu sigla si cu marca Steaua. Daca Oprea mai avea putere politica si nu cadea PDL, nu mai continuau procesele alea? Nu credeam ca el e impotriva mea. Acum chiar ma face sa cred ca el a fost implicat atunci", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Apoi, pentru a dovedi ca nu i-a ordonat echipa de start lui Reghecampf, Becali a dezvaluit cum l-a uimit antrenorul Stelei.

"Va jur ca nu m-am bagat cu nimic! Toti jucatorii pe care i-ati vazut in teren, au fost bagati de Reghecampf! Asa e, nu mint, a facut tot ce-a vrut, cum a vrut el! Stiam ca va folosi 3 mijlocasi centrali, mi-a zis cu o zi inainte de meci. Cand am aflat ca joaca Prepelita din primul minut, am ramas blocat. Dar n-am zis nimic! Si el, si Filip, nu prea au fost in meci.

Au gresit multe mingi. Filip a intrat bine, dar a gresit pe urma. Nici faza defensiva nu a facut-o cum trebuia. Prepelita a jucat putin mai bine, dar si el a gresit. Se vede ca nu are ritm, nu are viteza", a precizat Becali.

Reghecampf, pus la zid de o legenda a Stelei

Oficialii Stelei se razboiesc cu familia Iordanescu dupa meciul cu VfB Stuttgart, din Europa League.

Mihai Stoica ii raspunde dur lui Angel Iordanescu

Anghel Iordanescu a criticat primul "11" trimis de Reghecampf in teren, lucru ce a provocat reactia dura a lui Meme Stoica. Ulterior, in disputa a intervenit si Edi Iordanescu iar acum s-a implicat chiar si Gigi Becali.

M.D.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Becali Iordanescu Steaua, #Becali Iordanescu proces Steaua, #Iordanescu declaratii Steaua , #Steaua