Becali, ultimatum pentru Hamroun: Iau banii pe el sau il distrug

Joi, 28 Iulie 2016, ora 16:48
5137 citiri
Becali, ultimatum pentru Hamroun: Iau banii pe el sau il distrug
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Gigi Becali, finantatorul Stelei, i-a transmis un ultimatum "fugarului" Hamroun.

Latifundiarul a anuntat public faptul ca jucatorul algerian are doar trei optiuni, acestea fiind de a se transfera pe o suma multumitoare, de a evolua in continuare la Steaua sau de a sta in tribune doi ani de zile.

"Am sa-i explic lui ca nu el hotaraste ce se intampla la Steaua, ci eu hotarasc. Sa nu creada ca imi forteaza mana si face el ce vrea, ca altfel il distrug eu. Il tin si il platesc doi ani si il distrug, dar asta nu inseamna ca, daca pot sa-mi iau banii pe el, nu ii iau, ca nu sunt idiot sa pierd trei milioane de euro ca asa vrea Tamas. Hamroun va primi o amenda pentru ce a facut, ca n-a fost la antrenament. Pai asa pleaca toti, le dam drumul la toti. Eu n-am avut nicio discutie cu Hamroun.

El are o prietena romanca, probabil aia ii spune tot. Nici macar atata onoare nu-i ofer, sa-l chem sa stea in fata mea. Ori iau bani pe el, ori joaca la noi in continuare, dar va fi penalizat, ori, daca nu vrea, va sta in tribuna, va lua salariul doi ani si eu il distrug. Daca era un jucator de 33-34 de ani pentru care nu mai obtine nimic pleca direct, dar asa, ce, sunt idiot sa pierd milioane de euro?", a declarat Becali la Digi Sport.

Citeste ce amenda va plati Hamroun dupa fuga de la Steaua

Latifundiarul a dezvaluit si motivul real al fugii lui Hamroun din cantonament, el indicandu-l drept responsabil pe tatal fotbalistului.

"Daca nu il asculta pe taica-sau, acum era plecat, ca arabii dadeau trei milioane de dolari. Mi-au spus mie ca a venit taica-sau si le-a spus la arabi ca il scoate el cu un milion, cu doua. Uite ca nu il scoti asa, ca nu il dau cu un milion-doua. Nu mai spun ca, daca Hamroun e baiat destept si face ce ii zic eu, Hamroun e jucator de 15-20 de milioane de euro la ce calitati are: forta, viteza, regim de efort, tot. Daca ar fi disciplinat si nu s-ar lua dupa taica-sau va pleca la o echipa mare din Europa", a mai spus patronul "ros-albastrilor".

Algerianul a fugit sambata din cantonamentul Stelei si a fost exclus din lot. El a dorit sa forteze astfel mana sefilor vicecampioanei pentru a-l lasa sa se transfere in Qatar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Becali Hamroun Steaua, #Becali ameninta jucator Steaua, #Steaua Becali fotbalist , #Steaua