Becali: Ungur, neungur, Paszkany ne-a dat lectii!

Miercuri, 12 Mai 2010, ora 07:22
2694 citiri
Becali: Ungur, neungur, Paszkany ne-a dat lectii!

Gigi Becali se recunoaste invins si in 2010 si declara ca Arpad Paszkany a pus pe picioare o grupare extraordinara la Cluj-Napoca.

"Mai repede iau jucatori de la Urziceni daca se califica in Liga. Eu vreau jucatori de acolo, dar depinde ce vrea si antrenorul care vine. Nu ma intereseaza ce face Iancu, dar declaratiile pe care le-a facut ma privesc.

Societatea romaneasca nu e nici pe departe la nivelul fotbalului. Noi am avut la un moment dat doua echipe in Liga. Nu stiu in ce domeniu Romania poate sta la masa bogatilor. Nu-l obliga nimeni pe Iancu sa stea. Am inteles ca i-ar fi impus Consiliul Judetean sa nu mai dea bani.

Daca ar fi sa aleg cine sa ia campionatul, am zis asa: Urziceni, CFR si apoi Timisoara! Asa cum e Paszkany, ungur, neungur, ne-a cam dat o lectie de inteligenta! A luat echipa din divizia C, a promovat, a luat titlul, Cupa, acum e posibil sa castige din nou. A jucat si in Liga..." , a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Gigi Becali se declara un suporter al Unirii Urziceni in acest final de sezon anuntand ca si-ar dori ca ialomitenii sa castige al doilea titlu consecutiv in Liga I.

Gigi Becali, fanul Unirii Urziceni

Cu doua etape inainte de final, CFR Cluj ocupa prima pozitie in Liga I, avand un avans de trei puncte fata de Unirea Urziceni, clasata pe locul secund.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Steaua Bucuresti, #CFR Cluj, #Arpad Paszkany , #Steaua