Becali vrea sa dea un nou tun cu ajutorul lui Olaroiu

Miercuri, 16 Noiembrie 2011, ora 09:27
4180 citiri
Becali vrea sa dea un nou tun cu ajutorul lui Olaroiu

Gigi Becali pregateste o noua lovitura pe piata transferurilor cu ajutorul fostului antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu.

Dupa ce a bagat 6 milioane de euro in vistieria Stelei pentru a-l transfera pe Mirel Radoi in Arabia Saudita, Cosmin Olaroiu vrea sa mai dea o mana de ajutor gruparii patronate de Gigi Becali.

Potrivit Prosport, tehnicianul roman a pus ochii pe mijlocasul Cristi Tanase, jucator care l-a impresionat inca din finalul sezonului trecut, cand "Oli" a stat pe banca Stelei timp de cateva etape.

Steaua ar vrea sa-l vanda pe "Dodel" la Al Ain pentru cel putin 6 milioane de euro si ar fi cel de-al doilea transfer de asemenea anvergura din acest an, dupa cedarea lui Bogdan Stancu la Galatasaray Istanbul.

Gigi Becali va fi insa nevoit sa se multumeasca cu jumatate din suma obtinuta pe Cristi Tanase, deoarece fotbalistul este detinut in coproprietate cu FC Arges.

Tanase n-ar fi primul jucator transferat de Olaroiu de la Steaua la una dintre echipele pe care le pregateste. In 2009, fostul tehnician al "ros-albastrilor" l-a luat pe Radoi la Al Hilal, sauditii platind sase milioane de euro in schimbul fostului international roman.

Cristi Tanase s-a transfer la Steaua in 2009 si a mai jucat la formatiile FC Arges (2003-2009) si Dacia Mioveni (2006).

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Becali tun Olaroiu, #Tanase transfer Olaroiu, #Tanase Al Ain, #Becali transfer Steaua , #Steaua