Becali, despre noul antrenor al Stelei si procesul cu Armata

Miercuri, 08 Iunie 2011, ora 17:36
5228 citiri
Becali, despre noul antrenor al Stelei si procesul cu Armata

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a sustinut miecuri o conferinta de presa in care a vorbit despre procesul cu Ministerul Apararii si lista de posibili antrenori ai formatiei din Bulevardul Ghencea.

Latifundiarul din Pipera, care a aparut in fata jurnalistilor cu mai multe acte care dovedesc ca numele si clubul Steaua au fost achizitionate legal in urma cu opt ani, a respins vehement posibilitatea de a piere brand-ul Steaua.

"Numele Steaua n-au cum sa mi-l ia pentru ca exista un statut aprobat cu acest nume si un certificat de inregistrare la Registrul Comertului Ce sa-mi faca? Sa-mi ia boii de la bicicleta si trotineta. E la mintea cocosului ca nu poti sa-i faci rau lui Becali.", a spus Becali.

Finantatorul din Ghencea nu a dezvaluit numele viitorului antrenor al Stelei, asa cum se vehicula inca de miercuri dimineata, insa a precizat ca acesta va fi ales dintre Bergodi, Conceicao si Grigoras.

"Costacurta nu vine sigur, dar varianta Grigoras ramane in picioare. M-am gandit si la Bergodi si Conceicao. Lui Boloni i-a expirat termenul. Bergodi, Grigoras si Conceicao, din acestia 3 sigur unul va fi antrenorul Stelei", a mai spus omul de afaceri.

Conferinta de presa a fost transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Desfasurarea conferintei de presa:

*Folositi tasta F5 (Refresh) pentru actualizarea paginii;

17:40 - S-a incheiat conferinta de presa.

17:30 - "Varianta Grigoras nu e cazuta, nu trebuie sa il doreasca Meme. M-am gandit si la varianta Conceicao, nu e nimic stabilit"

17:29 - "Bergodi a facut din rahat bici! Juca cu Onicas si Andrei Ionescu! Acum are material, de asta m-am gandit la el"

17:28 - "Lui Boloni i-am dat termen pana astazi, am auzit ca a postat pe Internete ca are termen pana la sfarsitul lunii. I-am spus ca a expirat termenul, dar acum cautam alt antrenor"

17:27 - "La Steaua nu trebuie sa fii dorit de manager ca sa vii antrenor. MM nu l-a vrut pe Cartu si mi-a reprosat, a avut dreptate. Dar acum fac tot ca mine, ultima data."

17:26 - "Varianta Costacurta a cazut. Eu nu iau la Steaua decat un antrenor care cunoaste fotbalul romanesc si echipa Steaua."

17:22 - "Am o varianta sa facem baza de pregatire la Clinceni. Dar am si alte variante, oamenii se roaga de mine sa vin la ei, ma vor gratis."

17:20 - "La reverede, Ghencea! M-am saturat, plec de acolo! Ei vor sa raman, ma ameninta sa nu plec ca sa le dau banii de chirie. Doar gratis mai stau!"

17:15 - "Numele Steaua n-au cum sa mi-l ia pentru ca exista un statut aprobat cu acest nume si un certificat de inregistrare la Registrul Comertului Ce sa-mi faca? Sa-mi ia boii de la bicicleta si trotineta. E la mintea cocosului ca nu poti sa-i faci rau lui Becali."

17:11 - "Certificatul de infiintare n-a fost atacat in 15 zile, la revedere! Certificatul de inregistrare la OSIM trebuia atacat in sase luni de zile. La revedere, au trecut opt ani! Pe sigla n-aveam nici un vultur! Ei zic sa nu mai folosesc sigla. Dar exista o tranzactie extrajudiciara care atesta acest lucru, ca preluam toate drepturile asociatiei, lotul, palmares, sigla, tot."

17:10 - "Ei n-au cum sa-i faca rau lui Becali. In primul rand, este o Adunare Generala, exista un proces verbal, am adus un notar."

17:09 - "Se intampla ceva foarte grav. Niste oameni care au functii inalte se gandesc la asa ceva. Mai grav este ca acest om este seful domeniilor militare."

17:08 - "In 2003 s-a facut o Adunare Generala filmata de la A la Z. In aceasta filmare apar comandatul clubului Steaua, Rosu, si comandantul de acum, Boroi. Cei doi erau cu mainile pe sus pentru a aproba infiintarea societatii comerciale Steaua Bucuresti."

17:06 - "Armata nu poate sa imi ia Steaua. Daca ar putea s-o ia, n-ar avea ce face pentru ca nu poate sa existe club departamental in cupele europene."

17:05 - "Am stat doua zile ca sa fiu mai intelept, mai calm, mai linstit. In pripa, cine stie ce mai ziceam despre procesul cu CSA."

17:00 A inceput conferinta de presa!

Cel mai probabi, noul antrenor al Stelei va fi italianul Cristiano Bergodi, care i-a mai pregatit formatia "ros-albastra" in 2009.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Steaua Bucuresti, #Becali antrenor Steaua , #Steaua