Culisele impacarii dintre Becali si Tatarusanu

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 25 Februarie 2012, ora 19:22
4353 citiri
Culisele impacarii dintre Becali si Tatarusanu

Gigi Becali, finantatorul Stelei, si Ciprian Tatarusanu, portarul echipei "ros-albastre", au facut pace in cursul zilei de sambata, dupa ce sportivul a facut o vizita la "palat".

Fostul capitan al Stelei l-a sunat pe "vicele" Teia Sponte, pe care l-a rugat sa ii aranjeze o discutie lamuritoare cu Gigi Becali, dupa ce latifundiarul l-a desfiintat in public si a anuntat ca il va da afara.

Tatarusanu si-a inceput pledoaria spunandu-i finantatorului ca are informatii gresite, si ca tot ce a spus la televizor in ultimele zile este fals.

"Cum, ma, Cipriane, ce mi-au spus mie oamenii este o minciuna? M-au mintit pe mine?", a reactionat Becali.

Tatarusanu a explicat apoi sunt doar franturi de adevar, exagerate pentru a-l pune pe el intr-o lumina proasta. Portarul a dat exemplul revoltei din cantonament, cand toti jucatorii si-au dorit sa plece acasa si el a fost desemnat sa discute cu antrenorul in calitate de capitan, nu de lider al revoltei.

"Domnu' Becali, sunt de 4 ani la Steaua. Am schimbat atatia antrenori... am facut eu vreodata probleme?", i-a spus Tatarusanu lui Becali, moment in care acesta s-a inmuiat.

"Bine ma, gata. Nu mai fac nicio investigatie, te cred pe tine. Lasam lucrurile asa cum sunt ca tu esti portar valoros si nu vreau sa te pierd. Tu n-o sa mai fii pedepsit, o sa joci titular si de acum, voi vorbi eu cu Ilie Stan si cu Stanca. Avem un grup frumos si e pacat sa-l stricam", a replicat Gigi.

Dupa mai bine de o ora de discutii, cei doi s-au despartit, Becali promitand ca va interveni seara la televiziunile de sport pentru a anunta marea impacare cu Tatarusanu.

Mai mult, latifundiarul a dezvaluit ca reactiile lui nervoase au fost doar o regie menita sa readuca ordinea in vestiar, Tatarusanu fiind doar exemplul dat celorlalti jucatori din lotul Stelei.

"Tot ce ati vazut voi a fost o regie de-a mea. Intentia mea a fost sa readuc disciplina si am reusit", a dezvaluit Becali la GSpTV.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#becali impacat tatarusanu, #tatarusanu ramane steaua, #Gigi Becali Tatarusanu Steaua , #Steaua
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
Culisele impacarii dintre oaie si tap, interesant, merita un articol