Cum isi bat joc verii Becali de un jucator al Stelei

Miercuri, 29 Decembrie 2010, ora 08:19
3801 citiri
Cum isi bat joc verii Becali de un jucator al Stelei

Cel mai recent transfer al Stelei, "repatriatul" Nicolae Dica, a ajuns bataia de joc a verilor Becali, la numai cateva zile dupa ce revenirea sa in Ghencea a fost confirmata.

Primul care l-a "luat la suturi" pe Dica a fost chiar finantatorul "ros-albastrilor", Gigi Becali, intr-un moment in care, paradoxal, trebuia sa prezinte noua mutare din lotul Stelei.

"Nu stiu de ce l-am luat pe Dica. El nu va mai fi ce a fost, nu are cum! E foarte lent, daca nu se plimba pe teren va fi o problema."

Pentru a-l umili si mai mult pe fotbalist, latifundiarul a lasat sa se inteleaga ca a fost de acord cu transferul doar din mila.

"Am zis ca am facut lucruri frumoase impreuna si am zis sa-l ajutam. Poate ca o sa ne ajute si el pentru ca avea autoritate in vestiar. Poate ca va da totul sa demonstreze a mai are ceva de spus in fotbal. L-am luat si din superstitie pentru ca am avut rezultate cu el, poate ne aduce noroc. Daca ne poarta noroc, ramane in staff-ul Stelei."

Gigi Becali: Nu stiu de ce l-am luat pe Dica

A urmat apoi varul lui Gigi Becali, fostul impresar Ioan, care l-a numit pe mijlocas "ciorba reincalzita".

"Dica este o ciorba reincalzita. Dar sunt 4-5 luni in care va juca in Ghencea, sa ca ne vom da seama pana in vara daca face fata la Steaua. Dica a plecat ca o primadona de la Steaua, dar nu a facut treaba pe nicaieri pe unde a jucat."

Giovani Becali nu crede ca revenirea lui Dica va ajuta Steaua

Declaratie care arata ipocrizia fostului impresar, maestru al "ciorbelor reincalzite" daca ne gandim la ce jucatori a adus la Dinamo in ultimul deceniu pentru a le relansa cariera.

In contextul in care Steaua se afla aproape de jumatatea clasamentului, cu sanse minime de a intra in lupta pentru titlu, acest "razboi" pornit din senin impotriva unui fotbalist nu face decat sa confirme amatorismul conducerii din Ghencea.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Gigi Giovani Becali, #Dica bataie joc Becali, #Dica transfer Steaua , #Steaua